Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Rum i Barcelona
Student Apartments and Rooms in Barcelona

Rum i Barcelona

Hyr ett rum i Barcelona!

Barcelona har blivit en av favoritdestinationerna för europeiska studenter och över hela världen. Dess rykte att ha ett nästintill perfekt klimat och utmärkt nattliv är några av de faktorer som motiverar tusentals studenter att åka till den näst största staden i Spanien varje år.

Spanskakurser och utbytesprogram som Erasmus är vanligast bland studenter. Handelshögskolor har också blivit mycket populära, i själva verket så finns några av de bästa handelshögskolor i Europa och däribland i Barcelona. Skolor som ESADE, EAE, får tusentals av internationella studenter varje termin som kommer från över 30 olika länder, och antalet fortsätter att växa! Detta har också ökat bilden av staden som ett businesscenter som lockar många entreprenörer, företag och utlandsstationerade.

Att planera en termin, ett år eller ett par år är inte en lätt uppgift. När du har valt din utbildning, när du har alla dina papper i ordning, köpt flygbiljetter, kommer den stora frågan: Var ska jag bo? Detta är den del av planen som många studenter fruktar.

Naturligtvis är det skrämmande att välja var du ska bo de närmaste månaderna i ditt liv, speciellt om du är i Barcelona. Det finns flera frågor som du bör svara på innan du börjar leta efter boende.

Rum i Barcelona

Rum i Barcelona

Vart letar jag? Någon byrå? Lokala ägare? Hur kan jag kontakta dem? Vill jag ha en egen lägenhet? Vad är min budget? Vill jag bo i en lägenheten eller studentkorridor? Andra viktiga frågor är: Är du redan bekant med Barcelona, dess distrikt och områden? Var ligger din skola? I centrum eller utanför stan? Vill du leva ganska nära skolan eller i centrum? När du vet svaret på dessa frågor har du minskat ditt urval stort! Vi vet hur svårt det kan vara att hitta boende i Barcelona, särskilt för studenter. Det är därför vi är specialiserade på korttidsboende, vilket gör processen enkel, bekväm och problemfri.
Vi erbjuder fullt utrustade lägenheter, allt från studios till stora lägenheter för stora grupper, rum i delade lägenheter med spanska studenter och familjer.

Den sistnämnda typen av boende, verkar föredras av eleverna, främst för att den verkar vara den mest ekonomiska (priset inkluderar normalt hyra och vatten,el,gas), studenter föredrar delat boende med tanke på den internationella miljön och möjligheten att träffa nya människor från hela världen.

Här är några kommentarer som studenter har lämnat efter att skaffat boende via oss:

Jag gjorde det bästa beslutet för min utbytestermin i Barcelona. Lägenheten var perfekt för studenter. Gott om utrymme, en stor soffa, en stor TV, två badrum och ett stort kök med två kylskåp. Jag kände mig så bekväm att jag inte ens märkte att jag bodde med fem andra personer. Men vad jag gillade: Terrasserna, 2 av dem! Perfekt för att njuta av atmosfären i Barcelona.
Corine

Lägenheten var perfekt för ett delat boende, perfekt för studentlivet i Barcelona, sanningen är att jag inte kunde be om ett mer perfekt läge. Är sååå glad att vi valde Barcelona-Home, min lägenhet var perfekt! 100% rekommenderas.
Tom

Hej jag bodde i Barcelona i 3 månader för mina stuider och jag boode i en delad lägenhet. Jag vill bara säga att det var en otrolig upplevelse och vill tacka alla mina rumskamrater. Alla minnen och fantastiska fester. Tack för allt!
Alex

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top