Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Rum att hyra i Bacelona!
Rooms for rent in Barcelona!

Rum att hyra i Bacelona!

Ibland kan det vara svårt att hyra en hel lägenhet i Barcelona i förhållande till den egna budgeten. Ett utmärkt alternativ är att istället hyra ett rum. Genom att dela lägenhet kommer du dels träffa lokalbefolkning vilket kan hjälpa dig att upptäcka Barcelona på ett mer genuint sätt, du kan även få en unik upplevelse och en bättre insyn i hur en äkta lokalbo lever.

Här är några alternativ från vårt breda utbud av rum att hyra :

Rum i en lyxig och storslagen lägenhet i Barcelona

Room in luxury monumentalist apartment

Detta rum har en stor dubbelsäng och nog med plats vare sig du reser själv eller som ett par. Rummet utgörs av ett stort utrymme med ett privat badrum. Med mycket ljus erbjuder rummet en enkelt dekor med stora fönster och dörrar som daterar bak till 1800-talet. Centralt lokaliserad, nära alla bekvämligheter, restauranger, affärer och transportmedel, innebär detta rum det perfekta alternativet för den som söker en exklusiv upplevelse.

ce.

License : HUTB-004570

Swedish

Mysigt och elegant rum med balkong i Eixample

Kolla in alla lägenheter i EixampleCozy classic room with Balcony in Eixample

Full av liv, stilrent dekorerat med mycket gott om plats för att göra dig hemmastadd. Rummet återfinns i ett charmigt hu. Lokaliserat i Eixample kommer du kunna upptäcka en del av staden vilket är full av stadens typiska arkitektur och endast en bit från La Rambla Catalunya och det eleganta Passeo de Gracia. Från detta läge har du enkel tillgång till stadens alla hörn vilket gör det till en ideal plats att bo på!

 Swedish

Bohemsikt rum i centrala Barcelona

Kolla in alla våra rum i Barcelona

Bohemian room in the centre of Barcelona

Denna gemytliga lägenhet är belägen i Eixample. Rummet har en ljus, solig och färgglad framtoning vilket inger en hemtrevlig känsla, vilket bidrar med en känsla av nyckfullhet. Byggnaden själv är lokaliserad i en av de mest respekterade områdena i Barcelona, och har charmiga och autentiska detaljer vilket ger liv genom de klassiska klinkergolven och den stora patio (utegården) vilket är riktligt fylld med växter och grönska.  Eftersom att denna lägenhet är mellen  Urgell och Universitat komme du inte endast vara central placerad utan även ha tillgång till andra områden så som Sant Antoni och Ramblas.

Swedish

Rymligt singelrum nära Sagrada Familia i Barcelona

Kolla in alla våra lägenheter när Sagrada Familia

Spacious single room close to Sagrada Familia in Barcelona

För den som reser ensam och som önskar att hitta ett trevligt singelrum inom ramen för en prisvärd budget är detta det ideala alternativet. Rymligt och ljust finnes detta rum i en lägenhet vilket inger en mysig känsla. Rummet har en enkelsäng och de mest nödvändiga bekvämligheter likt garderob och en simpel men tillika stilren inredning. Lägenheten själv är lokaliserad fem minuter ifrån Sagrada Familia, en av de mest kända attraktioner i Barcelona som inte bör missas vid ett besök! Den resterande lägenheten innefattar ett stort och levande vardagsrum och matsal.

Swedish

Rum med retrokänsla i hjärtat av Eixample

Kolla in alla lägenheter i Eixample

Retro room in the heart of Eixample

Detta rum kan endast beskrivas som en retrorätt upplevelse. Dess originella inredning och vintage inspirerande detaljer likt det industriella badkaret gör detta till något unikt. Rummet är fyllt med ljus och tack vare de enorma fönstren ger det en känsla av värme till sovrummet. Lokaliseringen är ideal med närhet till Rambla Catalunya där du kan finna ett brett utbud av varierande affärer, restauranger och barer bara några minuter bort.

Swedish

 

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Map

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top