Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Romantiska lägenheter
Romantic apartments for rent in Barcelona

Romantiska lägenheter

Planerar du att åka iväg på en romantisk helg till charmiga och vackra Barcelona, kanske som en överraskning till någon speciell?

Ska du fira en årsdag med din partner och vill göra firandet minnesvärt?

Vill du på ett speciellt vis berätta för din goda vän att du vill vara mer än bara vänner?

 

Oavsett vad du har för krav så har Barcelona Home de boendelösningar som passar dina behov. Alla våra boenden ligger i vackra och charmiga Barcelona, Europas nya kärlekshuvudstad, i de områden som lämpar sig för en romantisk semester. Allt detta med gångavstånd till intima restauranger, vackra parker, mysiga barer och allt annat du vill ha på din romantiska semester.

 Romantik i Barcelona

Barcelona har för länge sedan gått om Paris som Europas mest romantiska huvudstad på grund av dess otroliga charm, mångfald, restauranger, dess otroliga läge mellan medelhavet och bergen och alla de många romantiska hotspots och vackra historiska byggnader. Barcelona har helt enkelt allt! Oavsett hur gammal du är och din budget är Barcelona den rätta platsen att åka till för en romantisk weekend.

 Fler tjänster

Är boendelösning allt vi på Barcelona Home har att erbjuda?
– Nejdå, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster från hemleverans av mat till limousineservice. Vill du verkligen imponera? Tänk dig att ha en limousine med chaufför som plockar upp dig och din älskade på flygplatsen.

Vill du arrangera en privat middag för dig och någon speciell, utan påträngande servitörer, högljudda gäster vid bordet bredvid eller irriterande rosförsäljare? Låt oss ordna en romantisk gourmetmiddag för er som du och din partner kan njuta av.

Vill du dela Barcelonas magi med din älskade? Varför inte åka på en romantisk sightseeingtur och uppleva allt som Barcelona har att erbjuda?

Vill du skämma bort någon som är speciell för dig? Varför inte bjuda honom/henne på en underbar spa-dag med allt inkluderat? På Barcelona-Home strävar vi efter att uppfylla alla dina krav och önskemål.

Kontakta oss för mer information!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top