Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Roliga och unika saker att göra i Barcelona
Fun-and-Unique-things-to-do-in-Barcelona-itinerary-955x508

Roliga och unika saker att göra i Barcelona

Kommer du till den fantastiska staden Barcelona, känd för sin arkitektur av Antoni Gaudi, fantastiska stränder och parker, fina museer och eleganta restauranger? Kanske vill du inte göra alla vanliga saker och vill ha en rolig och unik vistelse . Barcelona är full av unika och roliga aktiviteter, så det är allt för dig att välja. Efter att ha gjort roliga och unika aktiviteter har Barcelona också ett stort urval av unika restauranger. Dessutom hittar du enkelt med oss en unik KOMFORTABELT BOENDE för lite vila. För mer information läs vår resplan med de bästa roliga och unika saker att göra i Barcelona. Njut av din unika vistelse!

Element 2Vad ska man hitta på?

Hyr en orange VESPA (som i filmerna)

Testa Vesping Barcelona , och upptäck denna vackra stad på en trevlig Vespa!

vespa

Scooters är säkert en av de favoritfordon med Barcelona-lokalbefolkningen och Vespa har stolthet bland dem på grund av sin kombination av romantik och komfort . Vi uppmanar dig att utforska staden på din fritid med alla enkel åtkomst och parkering . Du kommer att njuta av en Vespa utrustad med ett praktiskt GPS-system.

Vad väntar du på?
Boka din Vespa och gör dig redo för att upptäcka de många ansikten i Barcelona ombord på en klassisk scooter!

Du kan köpa dina biljetter här! Från 65€

Simma i Olympiska poolen

Det finns ingenstans bättre att svalna eller bara umgås än denna spektakulära offentliga poolen , med panoramautsikt över Barcelona.

Piscines Bernat Picornell gorgeous pools on a hot day

På Mount Juïc hittar du en dykpool och en 25 meter utomhuspool , som är oerhört populärt på sommaren med utsikt över staden som är särskilt spektakulära på natten.

Dansa swing på Parc de la Ciutadella

I sommar när du bor i fantastiska Barcelona eller om du kommer på besök och gå med i Lindy al Parc. Denna underbara swing dansa -evenemang äger rum i härliga Parc de la Ciutadella och är det perfekta tillfället för dig att få dina dansande skor på.

parc-de-la-ciutadella

Lindy al Parc hålls normalt den 1: a och 3: e helgen i varje månad men under sommaren läggs flera datum till för att klara säsongens efterfrågan . Frågan är att du är en entusiastisk swing dansare eller bara en nybörjare? Vi tycker inte att det är viktigt. Du borde gå ner och ge det ett steg. Hålls i det lummiga distriktet El Born, Parc de la Ciutadella är en idealisk inställning för att du ska släppa ner ditt hår och prova något nytt, spännande och kulturellt .

Lindy al Parc börjar middag varje söndag till 14.30 och är en chans att umgås, skratta och dansa din väg till en mid-afternoon lunch i någon av El Born’s många fantastika restaurangerParc de la Ciutadella är en vacker 70-acre plats och med alla inbjudna finns alltid en bra turnout.

Gå vilse i Park Labyrinth

Labyrinth Parken ligger på norra kanten av staden i HORTA-GUINARDO, lite utanför turistvågen.

Denna park anses vara den äldsta i BARCELONA och ses som Barcelonas version av Granada Alhambra, en magnifik kunglig egendom omgiven av ett fint samspel mellan fontäner och trädgårdar. För att upprätthålla den fantastiska skönheten i Labyrinth Park får maximalt endast 750 personer komma in dagen varje dag.

Inuti den neoklassiska trädgården finns en 820-yard lång labyrint som gav namnet till parken. Mitt i parken ligger en staty av kärlekens Eros Eros. Kan du hitta vägen?

Boka en lokal vän – guidad tur

Vill du se och äventyra staden på ett annat sätt än med en karta i din hand, så är den här appen det perfekta valet för dig!

TOUR GUIDE ICD

TourGuide är en mobil applikation där turister kan hitta lokalbefolkningen villig att hjälpa till att upptäcka de mest intressanta delarna av sin värld. Få se de dolda fläckarna som bara lokalbefolkningen vet, och inte bara den största enligt guideböckerna. Detta ger dig en helt annan syn på staden, och kanske kunskap du inte ens tänkte på att lära känna. Lär känna lokalbefolkningen på staden och kanske ha några bra bitar av råd.

Gör din egen Cava

Bara 50 minuter från BARCELONA hittar du den första cava cellar i Spanien där besökare kan delta i processen med gör Cava .

Barcelona.Cava-T24d_O

När alla gäster har kommit till vingården, det finns en guidad tur och du kommer att få en utökad förklaring om processerna i Cava . Efter det kommer du att smaka på olika cavas och baserat på dina önskemål och favorit smaker kan du skapa din egen personliga flaska cava!

Vad ingår i din bokning? :

 • En professionell guide som känner till området och världen av vin och cava.
 • Tågresa under vilken guiden kommer att berätta om den vinproducerande traditionen i Katalonien.
 • Cava provsmakning.
 • Rundtur på vingården och 10-talets herrgård, Can Batlle.
 • Skapa din egen flaska cava som du kan ta hem med dig. [/ Checklista]
  Take a break from the daily grind and explore the lovely and sparkly world of cava!

  Du kan köpa dina biljetter här! Från 65€


  Vintage shopping

  Älskar du vintage shopping ? Tappbutiker finns i hela Barcelona.

  vintage clothes

  I olika områden i Barcelona kan du hitta vintage shops. Det är således i EL RAVAL området, du kan hitta de flesta vintageaffärer. Den mest kända gatan för vintage shopping i Barcelona är Carrer de la Riera Baixa . Den här gatan ligger i El Raval, och du kan hitta originala och prisvärda stycken vintage! Läs den här artikeln för att känna till finaste vintageaffärer i Barcelona!

  Escape room

  Att gå in blir väldigt lätt. En dörr är öppen för dig, och du kommer in i ett rum med olika föremål inuti. Alla är där av en anledning, ingenting av en slump. De element som inte ingår i spelet kommer att markeras så att du inte förlorar tid och du kan fokusera på att samla alla bitar. Att gå ut blir inte så lätt!

  enigma-madrid-escaperoom

  Barcelona har några av de bästa escape rooms med olika teman. Escape rum är ett otroligt äventyr , där äventyren lever av dig och dina vänner. Reglerna i utrymningsrummen är enkla. Använd alla din intelligens och förmåga att lösa det valda mysteriet och lyckas fly före 1 timme passerar.

  Testa Enigma Escape Room!

  Just nu har vi ett speciellt erbjudande för alla Barcelona Home kunder!

  Få 25% rabatt varje vecka från måndag till fredagSkicka oss ett mail för att få din kampanjkod

  Hemp Museum Barcelona

  I 2012 öppnade museet i Barcelona efter 10 års förberedelse sina dörrar.

  hemp museum

  Hash Marihuana & Hemp Museum är äldsta och viktigaste museet i världen tillägnad Cannabis Sativa L, även känd som hampa eller marijuana.

  Museet förvaltar och uppvisar en unik samling som omfattar alla aspekter av cannabis, fungerar som kunskapscentrum, underlättar vetenskaplig forskning och spelar en viktig informativ roll.

  Ice Bar Barcelona
  När man talar om ursprungliga arenor för evenemang i Barcelona, bör Icebar nämligen bland annat nämnas bland de mer innovativa .

  En terrass som ligger några steg från stranden (nedanför Passeig Maritim de la Barceloneta) professionella cocktail shakers och ett unikt utrymme i Barcelona: en lounge helt inredd i is. Det enda materialet som används för att dekorera baren är äkta is. Konstruktionen kräver cirka 25 ton is . Så om du går ut för en cocktail bör du definitivt ge denna plats ett besök!

  Njut av att ha en öl, juice eller cocktail vid en temperatur på 5 grader under noll .

  Koppla av och återfå din kroppstemperatur på terrassen med utsikt över Medelhavet.

  Du kan köpa dina biljetter här! Från 17,5€

  Vad ingår i din bokning?:

  • Tillträde och en drink.

  Element 3Vart ska man äta?

  Efter att ha försökt alla de roliga och unika sakerna måste du definitivt vara hungrig! I det här avsnittet presenterar vi några unika restaurangalternativ.

  El Bosc de les Fades

  El Bosc de les Fades

  El Bosc de les Fades är en plats med en skillnad, som kan gissas från namnet vilket betyder “träfe”. Baren, som ingår i vaxmuseet, tar dig på en resa till din barndom. Atmosfären gör att kunderna känner sig nedsänkt i en skog omgiven av träd, strömmar och vattenkällor, grottor, trädstambord och utskjutande stenar. Det omgivande mörkret tänds av små lyktor. Njut av tapas och cocktails till rimliga priser.

  Dans Le Noir

  Att äta i absolut mörker, värd och synas av synskadade, kommer att förändra ditt perspektiv på världen genom att vända om din synvinkel. Det är en sensorisk upplevelse som väcker dina sinnen och gör det möjligt för dig att helt omvärdera din uppfattning om smak och lukt. En unik mänsklig, sensorisk upplevelse och ett utmärkt ställe att umgås i hjärtat av Barcelona.

  Tickets

  En ny matplats i Barcelona av den mest prestigefyllda kocken Ferran Adrià. Det är en tapasbar men naturligtvis inte en traditionell. På Tickets är tapasen innovativa och kreativa som alla avantgarde kulinariska idéer av Adrià . Gör dig redo att smaka: Jamón de Toro, kryddad tomat tartare med knäckt bröd, ångkokare, flytande ravioli, halv rostbonito och mer.

  Element 1Var ska man bo? 

  Ta en titt på vår unika lägenheter i Barcelona :

  unique apartments BarcelonaVACKER 2 sovrumS lägenhet i centrum

  Rymligt öppet kök, matsal och vardagsrum är ljus och funktionell, vilket leder till en balkong. Det har ett tvåbäddsrum med mönstrade klinkergolv och ett sovrum med standout unik väggdesign.

  Från 1750€ / MÅNAD

cap amerikaCAPTAIN AMERICAS BARCELONA LÄGENHET

Denna vackra 65 m2 kommer att bli ditt perfekta nästa hem. Det viktigaste utrymmet i denna vackra unika lägenhet är enkel och elegant salong . Den eklektiska rymdens huvudfokus är den vackra lädersoffa och modern målning av Captain America.

Från 1600€ / MÅNAD

spec aprt plaza

SPEKTAKULÄR LÄGENHET I PLAZA ESPANYA

Denna magnifika unika lägenhet finns i Sants-Montjuïc. Det rymliga vardagsrummet har en 70-tals stilig matta, en unik grönramad växt på väggen, ett överdimensionerat träutklipp av den afrikanska kontinenten med mera.

Från 2000€ / MÅNAD

Om du vill göra några sportaktiviteter också, kolla in vår artikel om SPORTAKTIVITETER I BARCELONA!

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top