Home / Costa Brava / Restauranger Selva – Costa Brava
Great places to eat in Selva – Costa Brava

Restauranger Selva – Costa Brava

Selva är en region som ligger nära Girona i nordöstra Katalonien, 90km från Barcelona och bara 40 km från Girona. Det är en vacker plats att uppleva den spanska kulturen på. Det ligger nära Serralada Transversi al or Puigsacalm  Bergen och Costa Brava kusten. Oavsett om du är på humör för att ta det lugnt eller vill ha en riktig utekväll, finns det underbara barer och restauranger i Selva som erbjuder många härligheter!. Många restauranger i Selva är specialiserade på hemmagjorda katalanska rätter som kommer imponera på dig! Låt oss ge dig några användbara tips på vart du borde äta i Selva.

Hitta din lägenhet!

Restauranger

Lola, Blanes 

Då denna restaurang producerar fräscha närodlade produkter av hög kvalité, är det enkelt att förstå varför denna restaurang får topprecensioner! Restaurangen beskrivs som ett paradis för skaldjur, och är helt klart ett måste! Lola har ett rykte om att ge sina klienter riktigt bra service och  uppmärksamhet. Med dess stora utbud av fyndiga rätter på menyn, är Lola ett unikt och varmt rekommenderat ställe att besöka under din vistelse i Spanien.

Adress: Passeig Pau Casals, 59 17300 Blanes (Girona)

Öppettider- 13:00 pm – 16:00 pm, 20:00 pm -23:00 pm

LOLA, BLANES

El Romani- Lloret de Mar 

Med toppklassiga recensioner och en riktigt fräsch meny, rekommenderar vi restaurangen El Romani nästa gang du är I Lloret de Mar. El Romani har en liten men elegant vinlista i olika smaker. Då vin är en viktig and mat och dryck industrin i Spanien, de är stolta att erbjuda utsökt lokalt vin till sina gäster. Maten är fräsch och färgrik, och kommer garanterat få dig extra exalterad över den goda maten. Du kommer finna ett stort utbud av tapasrätter också!

Adress: Sant Pere, 517310 Lloret de Mar

Öppettider: 09:00am – 00:00am

EL ROMANI- LLORET DE MAR

Castella VellTossa de Mar

Sen 1969 har restaurangen Castella Cell serverat många traditionella katalanska rätter med fräscha lokala ingredienser. Fisk är en tydlig huvudingrediens på menyn, men de har rätter för vegetarianer och köttätare också! Från en anka med äppelrisotto till till salt torsk I olivolja, svampar och auberginesås, är menyn lockande från första början! Om du själv spanar in hemsidan kommer du direkt lägga märka till dess höga standard och hur vackert de presenteras. Det ligger precis intill havet, så Castella Vell är ett solklart must-see! Det finns också en terrass som ger en fantastisk utsikt att njuta av!

Adress: Plaça Roig i Soler, núm. 2 Tossa de Mar / Girona

CASTELLA VELL– TOSSA DE MAR

Hur man tar sig hit:

Från Barcelona till Selva är rutten ungefär 90 km lång. Det enklaste sättet att ta sig dit är med bil:

  • Ta  B-10 från Via Laietana, Plaça de Pau Vila, Carrer del Dr. Aiguader and Exit 22
  • Ta C-33 och AP-7 till
    BV-5122. Ta utresa 10 från AP-7
  • Ta GI-555 och C-63 till din destination

Buss. Använd denna sida för att hitta din bästa rutten för dig.

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Boende Costa Brava


Scroll To Top