Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Barcelona reseguide för matälskaren
hidden-spots-ofbarcelonato-table-1

Barcelona reseguide för matälskaren

Barcelona är en sådan kosmopolitisk stad, fylld med internationella influenser, särskilt när det gäller köket kan du hitta det som en perfekt plats för matälskaren. Om du anser dig själv som en matälskare, hittar vi definitivt något för dig att göra, se och naturligtvis äta! Från tapasbaren nerför gatan till lyxiga restauranger, erbjuder Barcelona sina besökare allting. För några av våra bästa val för olika olika kök, kolla in vår mat och dryck i Barcelona avsnittet. Nu, för en resväg på Barcelona för matälskaren fortsätt bara läsa!

Element 2Vad ska man hitta på?

#Mattur

Barcelona gator är fyllda med restauranger. Så ett sätt att få hela upplevelsen skulle vi rekommendera en mattur! Du kan promenera runt i staden med en guide som dyker upp på de bästa platserna. Dessa guider kommer till och med i olika kategorier som tapasställen och marknadsplatser etc. Du kommer att kunna hitta många olika företag som erbjuder unika turer runt om i staden, alla med specifika specialiseringar.

Med Barcelona ät lokalt du kan undvika folkmassorna genom att gå med i en utsökt kulinarisk äventyr. Om du är passionerad om de bästa tapaserna från lokala livsmedelsbutiker och är glada att lära känna Medelhavet hälsosam livsstil , samtidigt som du upptäcker Barcelonas lokala kultur, ger din turné den perfekta topprankade kulinariska upplevelser . Kolla in alla deras olika turer som öl och Tapas Tour och om du letar efter något mer intimt boka en privat rundtur för dig, dina vänner och din familj

För din bokning glöm inte att använda koden TASTEBCN för en specialrabatt!

#Matlagningskurser

Ett annat sätt att dyka in i den matälskande livsstilen är att veta hur man tar med dessa rätter hemma med dig, så varför inte ta en klass . Du kan hitta både gruppklasser och privata lektioner eller kan även planera det som ett evenemang! Det är ett bra sätt att tillbringa tid med vänner och familj. Många har ett guidat besök på den lokala marknaden som visar dig exakt vad som behövs för att skapa fantastiska rätter. Kolla in vår personliga favorit The Boqueria Market And Paella Cooking Workshop.

cooking classes barcelona

Element 3Vart ska man äta? 

 

I det här avsnittet presenterar vi dig med ett par trevliga restauranger som ger dig en unik och gastronomisk upplevelse för frukost, lunch och middag . alla följande restauranger är platser värda att kolla på din vistelse i Barcelona.

Brunch and Cake

brunchandcake1

Med två ställen i Barcelona är Brunch and cake ett speciellt brunchställe. Servera rätter som ägg benedict, avo-toast eller speciella smörgåsar som de har folk som liner upp för att bita. Glöm inte att spara utrymme för en läcker bit tårta, eftersom alla sina kakor är nybakade.

Can Solé

p-can-sole_54_990x660

Att ha en smaklig smak av en klassisk spansk maträtt; Paella rekommenderar vi Can Solé. Öppet 1903 ligger Can Solé i ett två våningar hus i Barceloneta centrum. Restaurangen rymmer grupper, familjer och om du har tur kan du till och med fånga en kändis. De erbjuder ett brett urval av Medelhavskaket i kombination med en fantastisk vinlista.

Abanik Bar

asdef

Abanik Bar är mer än bara en gammalskola bar. Vi samlar medelhavssmakar som ger upphov till vad de kallar “fusion” -projektet. Med fantastiska drycker och specialisering på cocktails har de ingen konkurrent inom sin bransch. Priserna är mycket godtagbara i samband med kvaliteten. Köket talar för sig själv, så fortsätt och prova.

För fler rekommendationer har vi båda våra Äta & dricka avsnitt och kategoriseras Mat & & Restaurang Guide!

TFör att få din matlagning upplevelse hemma kolla in konceptet The Local Food Experience. Du kan förbereda en av sina läckra rätter själv i din hyrda lägenhet. Företaget skickar dig en leveranslåda inklusive 3 traditionella recept such as tapas, tortilla, botifarra and more.

Element 1Var ska man bo?

Ta en titt på våra lägenheter för matälskaren i Barcelona:

Alla dessa är belägna i centrum av staden och därmed nära till alla fantastiska restauranger.

LÄGENHET I LA RAMBLA MED TVÅ SOVRUM

Tvärs över ett av de smakfullt designade och orörda sovrummen i den här charmiga La Rambla-lägenheten hittar du ett modernt L-format kök med all utrustning och tillbehör som behövs för en god måltid hemma. Njut av en romantisk middag eller avkopplande frukost i den eleganta matplatsen, möblerad med ett elegant glasbord och svarta stolar och dekorerad med en vacker stor spegel på väggen

Från 224€ / NATT| 60m²

BORN LOFTS TILL SPECIELLA PRISER

Underbar studio belägen i hjärtat av Barcelona representerar det perfekta alternativet för din semester i denna kosmopolitiska stad Barcelona med sin eleganta stil och enkla linjer. El Borne är en av Barcelonas äldsta distrikt, där du kan upptäcka de medeltida gatorna och kyrkorna, såsom Santa Maria del Mar från 1400-talet, Museo Picasso och Museo Textil. Men kulturen är inte det enda inslaget i detta distrikt, det är också känt för sina fantastiska fritids möjligheter på Passeig del Born, full av terrass och kaféer, där du kan ha en trevlig eftermiddag.

Från 2043€ / MÅNAD| 27m2

SOLIG LÄGENHET MED HAVSUTSIKT ATT HYRA I BARCELONA 

Vacker solig lägenhet med havsutsikt, dekorerad med smak och personlighet för att göra din semester ännu roligare. Beläget i en mycket hög byggnad, är lägenheten fylld med naturligt solljus under hela dagen. Köket är möblerat med designmöbler och är utrustad med köksredskap och redskap som är nödvändiga för dig full njutning och komfort. Området där byggnaden ligger är mycket lugn och tyst och dess invånare är mestadels lokalbefolkningen. Detta skulle låta dig njuta av en annan och traditionell atmosfär. Området är också mycket väl förbundet när det gäller kollektivtrafik och nära lägenheten, kan du hitta många stormarknader, parker, barer och restauranger.

Från 71€/ NATT| 50m2

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv ata-och-dricka

Boende Barcelona


Scroll To Top