Home / Övrig information / Platser för fotograferingar och filmproduktioner
Rent a flat in Barcelona (2)

Platser för fotograferingar och filmproduktioner

 

Söker du efter platser för fotograferingar och filmproduktioner?

Platser för fotograferingar och filmproduktioner

Uthyrning av lägenheter och hus för filmproduktioner och fotograferingar

Barcelona Home har ett brett utbud av lägenheter i centrala Barcelona för fotograferingar och filmproduktioner. Lägenheterna är modernt inredda, och finns möblerade eller omöblerade. Vi erbjuder även byggnader, pooler, terrasser, etc. för alla typer av filminspelning. Lägena tillåter komfort och smidighet under inspelningarna, vilket gör dem idealiska för all filmproduktion, reklam, event, film, tv och fotograferingar.

medium_5477252332

Idealiska lägen för alla typer av produktioner

Våra lägenheter och lokaler finnes på en stor variation av platser, alla rymliga och fyllda med naturligt ljus. Högt i tak, lister och ytterligare detaljer bevarade, med olika typer av möblemang. Allt från antika möbler och designmöbler till helt omöblerat. Vi erbjuder även terrasser och trädgårdar i olika delar av staden. Du finner alla stilar och platser hos Barcelona Home, för allt du vill fånga.

 Semesterbostäder för företagsevenemang eller fester

Vi erbjuder lägenheter, lokaler och hus för företagsevenemang eller fester såsom bröllop, dop, öppet hus, produktlanseringar, modevisningar, möhippor, fotograferingar, filmproduktioner, möten, catering och alla typer av evenemang, oavsett om det är för affärer eller personligt. Du kan boka per timme, helg eller för längre perioder. Alla bostäder är privata och bekväma. Vi erbjuder Er möjligheten att boka en hel lägenhet eller en del utav en. Om du vill se vårt sortiment eller letar efter något specifikt, så tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vill du hyra ut din lägenhet till användning för filmproduktioner och fotograferingar?

Om du äger en lägenhet, hus eller annan egendom som lämpar sig för tillställningar och fester i Katalonien och på Balearerna och vill hyra ut den, ta då kontakt med oss på Barcelona Home. Söker du råd och hjälp av uthyrning av din lägenhet eller vill du att någon helt ska ta hand om detta för dig? Barcelona Home kan hjälpa dig hantera dina hyresfastigheter. Vi har i mer än 20 år, och med stor framgång i verksamheten av uthyrning av hus, vunnit våra kunders lojalitet vilket har lett oss till expansion och vår hemsida är nu en av de största självservice-sidorna för uthyrning av lägenheter. Bland alla de tjänster vi erbjuder är rådgivning om tillstånd och licenser, juridiska problem och råd i finansiella frågor bara några utav dem. Om du har några frågor eller om du är intresserad av att hyra en bostad, tveka inte att kontakta oss! Vänta inte längre, låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende idag!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top