Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Pedralbes Centrum
feature pedralbes

Pedralbes Centrum

Pedralbes centrum är känt för att vara ett av Barcelonas främsta shoppingcentrum. Det grundades i den exklusiva delen av Barcelona, på Passeig de Gracia och kallades då för Boulevard Rosa. Några år efter invigningen så bestämde man sig för att öppna i Les Corts.

Hitta din bostad nu!

Centret ligger på Diagonal 615,  byggnad är känd som “tärningen”. Några månader efter invigningen i Les Corts döpte man om Boulevard Rosa till Pedralbes Centrum. Fortfarande idag har shoppingcentret samma anda av nytänkande som det hade när det grundades. 2007 gjordes hela byggnaden om invändigt, ett arbete som leddes av den berömda katalanska arkitekten Octavio Mestre. Han gjorde det till ett av Barcelonas mest exklusiva shoppingcenter.

Idag är Pedralbes Centrum en kombination av lokala och internationella prestigefyllda märken. Nespresso, Mango, Zara Home och Tous delar utrymme med lokala butiker.

Shoppingcentret har över fyra våningar, du kan se dessa och resten av affärerna som Pedralbes Centrum har att erbjuda om du klickar här.

Öppettider: 

 Måndag – Lördag 10.00- 19.00

Söndagar: STÄNGT!

Ta sig dit?: 

Pedralbes centrum ligger på Avenguida Diagonal 609, i Les Corts.

Tunnelbana (Metro): L3 Maria Cristina
Spårvagn: T1, T2, T3 station Maria Cristina

Buss: 7, 33, 34, 63, 67, 78, N12

Visa Större Karta

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top