Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Organisera ett bachelor party in Barcelona
Organize a bachelor party in Barcelona

Organisera ett bachelor party in Barcelona

Vi du organisera en svensexa för din vän, i en av de bästa städerna i världen?

Först av allt, detta är en fantastisk idé. Din kompis kommer knappast glömma vilken oförglömlig kväll det blir.

Här, förklarar vi anledningar till varför Barcelona är en av de bästa städerna(om inte den bästa staden) att ha det bästa och (sista) partyt som en ungkarl. Vi ger dig också råd att skaffa ett boende i Barcelona och de aktiviteterna som finns i det området.


Varför Barcelona?

För levnadskostnaderna är relativt låga jämfört med andra europeiska länder, därför kommer du få med för pengarna. Exempel, Du kommer märka att många barer i Barcelona(du kan hitta många nära Plaza Catalunya), kostar ölen…1€. Ja, du läst rätt 1 EURO!

Barcelona är en kosmopolitisk stad där det finns en fantastisk atmosfär. Det finns event nästan varje dag så du har ingen ursäkt att bli uttråkad där borta! Du hittar också många bra barer och klubbar i centrum av staden (Gotico, El Born, El Reval) och intill stranden (Barceloneta, Port Olímpic) för att njuta av en kväll med dina vänner. Det kommer att kosta cirka 13 och 20 € för att komma in i de flesta klubbar och på denna biljett ingår en drink (väl tjänat!)

Var att bo i Barcelona för en svensexa?

Planerar du resa med en stor grupp av vänner, kanske det bästa alternativet för dig är att hyra en lägenhet eller ett hus, eftersom det i slutändan kommer att bli billigare än ett hotell. Fördelen är också att det blir mer privat och ni får mer frihet. Barcelona-home erbjuder ett stort utbud av lägenheter runt hela staden.

Om du behöver mer information, tveka inte att kontakta oss.

Saker att göra i Barcelona.

Under dagen, ta på dina solgalsögon och bege dig till monumenten och de klassiska platserna: som berömda Sagrada Familia, Park Güell, Picasso museet och Camp Nou. Njut även av det fina vädret med vänner och på en strandbar med en fräsch mojitio.

På natten, kommer du kunna gå på de mest populära strandklubbarna (Shoko, Opium, Sotavento) som spelar komerisell musik som ( elektroniskt, latino, R&B ). Om du letar efter mer självständig klubb, gå till Apolo ( de bästa nätterna är Nitsa- fredag och lördag med elektronisk musik)

Avslutningsvis ger vi dig ett sista råd: planera väldigt noga och ta med de bästa vännerna och se till att den blivande maken har den bästa natten i hanns liv. Han förtjänar det!

 >>Book Bachelor party management 150 € 

>>Book Limousine (1hr) 120€

>>Book “Gogo dancer” 99 €

>>Book Full package 470€ 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv klubbar-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top