Home / Om Barcelona / Nattlivet i Blanes
nightlife blanes

Nattlivet i Blanes

Blanes är Lloret de Mars lilla kusin och det är mycket populärt bland ungdomar som har just tagit studenten på gymnasiet och som letar efter en plats för att lindra allt stress som har varit. Sol, cocktails, stränder och fester tills solen kommer upp är den perfekta lösningen för det. Blanes är inte extremt stor vilket är ett stort plus för nattlivet, eftersom de flesta, om inte alla klubbar är inom en gångavstånd från varandra. Speciellt för de nederländska tonåringarna är Blanes en av de mest kända semesterorterna och därför finns det också ett antal holländska barer. Förutom Nederländerna är Blanes en hotspot även för besökaren från Tyskland och Frankrike. Läs vidare för att ta reda på vad du ska göra i Blanes när solen är nere!

Det finns gott om bra matalternativ i Blanes och valen är bidrag. Du kan välja bland nästan 100 restauranger med olika rätter, från läckra hamburgare till läckra katalanska rätter. För det nederländska folket bland oss: Friet van Piet ser till att du inte behöver missa frikandellen efter en utekväll. Förutom holländska restauranger hittar du också tyska, franska, brittiska och många fler kök här, så vi försäkrar dig om att du inte får hemma här.

#Discoteca Arena Blanes

Discoteca Arena är förmodligen den mest kända klubben i Blanes. Det ligger i den berömda nattlivsgatan, Carrer Olivers. På den här gatan kan du hitta många barer eftersom de flesta är belägna bredvid varandra. Klubben består av två rum, här kan du dansa på de senaste topp 40 hits med en blandning av house- och latinmusik. Berömda DJ-spelare som Vato Gonzales utförs regelbundet här, och en gång i taget kastar klubben olika temafester som skumparty och ladies night. 

Adress:
Carrer Eivissa, 2, 17300 Blanes, Girona
Öppettider:
Lördag: 23:00 till 06:00

#Club Essencia

Club Essencia är en av de större och mer lyxiga klubbarna i Blanes. En gång i veckan, med hjälp av “Blanes Selected” förändras klubben i en riktig VIP-kväll för endast 500 utvalda partygoers. Utöver detta hålls andra parter regelbundet som strandpartier och carnaval. Klubben ligger på stranden, så efter en natt ute kan du omedelbart ta ett uppfriskande dopp i havet. Du hör främst R & B och dansmusik här.
Obs! Du måste vara minst 18 år för att komma in i klubben

Adress:
Avinguda del Mediterrani, 3, 17300 Blanes, Girona
Öppettider:
Lördag: 23:00 till 06:00

#Long Beach Club

Vad som först kallades Cyan Club, har nu omvandlats till Long Beach Club. Denna klubb har just öppnats igen, men på grund av Cyans stora framgång väntas Long Beach Club också göra det bra i framtiden. Var en av de första som checkar ut och låt oss veta vad du tycker om det!

Adress:
Passeig s’Abanell, 33, 17300 Blanes, Girona
Öppettider:
Fortfarande okänt

#Holland Beachhouse

Nämnde jag att Blanes var starkt påverkad av nederländska partipersoner? Det finns till och med två holländska pubar belägna bredvid varandra, Holland Beachhouse och Gotcha. För det icke-nederländska folket är det fortfarande en trevlig pub, för det finns en bra atmosfär och dryckerna är billiga. Du kan också få en god bakfull lunch här under dagen.

Adress:
Carrer Olivers, 4, 17300 Blanes, Girona
Öppettider:
Måndag – Söndag: 14:00 till 04:00

För mer information om Blanes, läs den här artikeln här!

Letar du efter ett bra boende nära Blanes? Titta inte längre, vi har vad som är rätt för dig!

button1button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top