Home / Kulturen / Museo Arte Flamenco Barcelona
Flamenco las Arenas

Museo Arte Flamenco Barcelona

Barcelona, huvudstaden i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Staden är känd för sin världsarkitektur av Antoni Gaudí men är också hem för ett antal fantastiska stränder och parker, fina museer och eleganta restauranger. Museo Arte Flamenco Barcelona är en fantastisk flamenco tillhåll i Barcelona, där du kan se utställningarna av målningar av Andalusien, flamenco shower, bra musik och dans, och även lära dig att dansa flamenco själv. Detta spännande koncept vill du inte missa! Utställning målningar á la Andalusien av Juan Hernandez Rosal. Han föddes i Granada 1948 och bor numera i Roda de Bera. Hans arbete är i allmänhet inspirerat av urbant och rustikt landskap och kan i grund och botten klassificeras som realistiskt med en kombination av bläck och kritor, vilket uppvisar detaljrikedom, harmoni och en mjuk färgton. Flamencoshowen 

Lokaliserat i det moderna shoppingcentret Las Arenaserbjuder Arte Flamenco Barcelona en autentisk och passionerad flamencoshow. Flamencoshowen presenterar internationellt erkända artister, som underhåller varje natt med sin konst i dans och sång. Det finns tre flamencouppvisningar per natt, och för den som önskar en sangria eller tapas till showen erbjuds det också.

Observera! Varje show erbjuder ett blandat program av sensuell och personlig dans och levande musik. Varje biljett inkluderar också entré till Museet Arte Flamenco de Barcelona, med sina föränderliga flamencoutställningar, vilket ger en ytterligare djupdykning i denna berömda konstform. Om du går till Flamencoshowen kan du köpa dina biljetter här från 30 €!
6cdf8cc0da254df1a32af298aa024aacd69c3133f5594706a6829952e168546e

Flamenco lektioner i köpcentret Barcleona Las Arenas Flamenco Art erbjuder möjligheten att lära dig den spanska flamencon genom sina flamenco lektioner i Barcelona Las Arenas köpcentret. Med stor erfarenhet i konstvärlden erbjuder lärarna mycket professionella och dynamiska klasser. De lär ut på olika nivåer: Nybörjare, Nybörjare – högre nivå, Mellanklass och Avancerat. Både allmänna, särskilda klasser och övriga klasser anordnas på scenen.

Museo Arte Flamencos lokalisering:

Det antika Plaza de Las Arenas Barcelona är byggt på 1900-talet av arkitekten August Font i Carreras och är beläget vid Plaza Espanya. Storleken, skönheten, och proportionerna genererar en av de främsta byggnaderna i Spanien, och används numera som ett modernt shopping centrum med ett spektakulärt utseende.

Adress: Gran Via de les Corts Catalanes 373-3854ª Planta 08015 Barcelona Telefon: +34 934083154 Email: [email protected]

Letar du efter boende i Barcelona? Kolla in våra boenden i Barcelona med Barcelona Home!

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

kultur-sv sevardheter-och-museum

Boende Barcelona


Scroll To Top