Home / Om Barcelona / Månatlig scooteruthyrning i Barcelona
DSC5812ret-1-955x508

Månatlig scooteruthyrning i Barcelona

Bo i Barcelona för ett par månader, utan att ge dig in på bekvämligheten att cykla runt staden!

Det finns inget bättre sätt att besöka vackra Barcelona än med hjälp av en scooter. Den här staden har många platser du borde besöka som inte är mycket nåbara med bil eller kollektivtrafik. Därför presenterar vi dig här underbara motorcykeluthyrningsföretag kallat Cooltra.
Cooltra är ledare för Scooters Rental i Barcelona, med tjänster från klassisk hyra av motorcyklar, guidade turer och evenemang på skotrar, till försäljning av nya skotrar och scooterverkstäder. Lojal mot kravet – “hyra en sparkcykel och se staden genom ögonen på ett lokalt” Cooltra, med en 2500-stark skotrobåt, erbjuder ett annat sätt att besöka Spanien.

Hitta ditt boende nu!

Cooltra är ett internationellt företag med kontor i Spanien, Frankrike, Brasilien, Italien och Portugal. Cooltra är likväl ett storskaligt företag, det är stolt över att erbjuda en vänlig och personlig service. Personalen i Cooltra kommer med glädje att dela med dig användbara tips och råd om vad du kan se, äta eller dricka i Barcelona och på andra platser om du önskar, och erbjuder också spektakulära vägar för skotrar i Barcelona. Ridning av en motorcykel ger dig en perfekt rundtur i sightseeing i Barcelona, och är det coolaste sättet att träffa andra människor som delar din passion för att besöka nya ställen på hjul!

alquiler largo plazo (1)

Cooltra är känt för sin högt professionella service och mycket konkurrenskraftiga priser. Speciellt är de specialiserade på såväl privat som företagskunder.

I en stad som Barcelona kommer många människor att drivas av turism, och scootern verkar vara det perfekta fordonet för att röra sig runt sina vackra hörn. På något sätt finns det också många som planerat att stanna längre: Erasmus-elever, praktikanter, utlänningar som kommer att spendera här en period från två månader till ett år, måste komma ihåg möjligheten till en månatlig skoteruthyrning som möjliggör en mer bekvämt sätt att komma runt i staden.

Cooltra har utformat en produkt som du kan använda med en motorcykel och använda den som om det var ditt eget fordon, genom att hyra din scooter bara så länge du behöver det.

Den unika månatliga avgiften på € 139 garanterar dig alla tjänster utan klausuler eller kontrakt av permance, inklusive: en hjälm, försäkring med en lättnad på 500 € (750 € för el), vägledning, underhåll, IVA.
För att slutföra hyran, bör du ringa förut för att bekräfta affären. Slutligen kom ihåg att ta med dig: körkortet, identitetsdokumentet, en adress, 150 € (300 € för en elektrisk) deposition.

Cooltra Long Term Shop:

Öppettid: måndag-fredag -> 10:00 till 14:00, 16:00 till 20:00; på lördag från 10:00 till 15:00;
Plats: Calle Lepant, 200, 08013 Barcelona,
Telefonnummer: +34 93 231 15 01
E-post: [email protected]

 Hitta ett boende för dig mitt i centrum nu när du har en månatlig scooter att ta dig runt på stress fritt!

View all

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top