Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter vid Ramblas
p19lm8nmvd13bfkl99vlg04195mn

Lägenheter vid Ramblas

7
et är inte alltid lätt att hitta Lägenheter vid Ramblas, ett av de mest populära områdena i staden. Termen Ramblas har en liknande betydelse för Esplanade. Las Ramblas är känt för att vara en av Barcelonas mest trafikerade gator med all sin verksamhet, restaurang, barer och också för att den ligger så nära många av de viktigaste sevärdheterna i staden. Strax utanför kan du hitta den vackra Plaza Reial och dess fantastiska arkitektur och palmer som ger eran en touch av exotism. Ta en promenad upp och ner på gatan för att njuta av den livliga atmosfären, oavsett timme och speciellt under natten. Här kan du hitta gatumusikanter, mänskliga statyer, blomsterbodar, men var försiktig med fickor och väskor, det finns en liten minoritet av individer som gillar att dra nytta av detta turistfyllda område. Också utanför Ramblas hittar du den kända marknaden La Boqueria. Ramblas är omgiven av Ciutat Vella, Raval och de gotiska kvarteretHär är ett urval av några av de bästa lägenheterna vid Ramblas.
view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Modern lägenhet nära Las Ramblas

Från 1300€ / MÅNAD

Modern flat near Las Ramblas

Denna underbara lägenhet nära Las Ramblas kommer fullt utrustad och har nyligen renoverats. Den eleganta inredningen är den perfekta blandningen av det moderna med smakfulla trädetaljer, vilket gör det varmt och mysigt samtidigt. De stora fönstren erbjuder massor av naturligt ljus genom hela lägenheten. Även om det är väligt nära till Las Ramblas ligger lägenheten på en liten gata vilket ger ett visst lugn . Den totala ytan på 40 kvadratmeter erbjuder rymliga utrymmen och ett separat sovrum. Dess utmärkta läge innebär att du också är bara några minuter från fantastiska plats som katedralen i Barcelona.

Swedish

Lägenhet nära Plaza Catalunya

Från 65€ / NATT

Apartment near Plaza Catalunya

Detta lyxiga boende i Barcelona ligger i ett läge intill Plaza Catalunya och Las Ramblas. Det ligger i Ronda Universitat, en av de viktigaste avenyerna i centrala Barcelona, från vilken det är lätt att nå Plaza Catalunya, Las Ramblas och alla de viktigaste turistattraktionerna i Gamla stan till fots. Denna lägenhet har en yta på cirka 75 kvadratmeter, som rymmer upp till 6 personer.

Lägenheten består av 2 dubbelrum, ett modernt badrum med dusch och ett rymligt vardagsrum utrustat med 1 bäddsoffa (som rymmer 2 extra personer), ett matplats och ett amerikanskt pentry som är fullt utrustat. Att komma runt i den här delen av staden är väldigt lätt eftersom Plaza Catalunya är en av de viktigaste noderna i Barcelonas utmärkta kollektivtrafik. Tack vare sin avundsvärda placering och fantastisk dekoration är denna semesterlägenhet i Barcelona det bästa valet att tillbringa semester med din familj eller en grupp vänner.

License : HUTB-001259
Swedish

Studio vid Las Ramblas

Från 942€ / MÅNAD

Studio on Las Ramblas

Denna mysiga och funktionella studio ligger precis vid Las Ramblas, vilket innebär att du kommer att omge alla bekvämligheter som stormarknader, restauranger, barer och mycket mer. Allt inrett i ett enda rymligt rum erbjuder denna studio ett fullt utrustat pentry, vardagsrum och matsal och en sovrumdel. Lägenheten är översvämmad med naturligt ljus tack vare det stora fönstret. Inredningen erbjuder massor av trädetaljer vilket ger platsen en exotisk och inbjudande känsla. Det ideala läget för den här lägenheten innebär att du har enkel tillgång till huvudattraktioner och till bra uteställen där du kan få gratis gästlista.

Genom att stanna vid Las Ramblas kommer du enkelt att upptäcka alla de olika områdena i Barcelona som angränsar till denna välanslutna stadsdel och du kommer befinna dig inom gångavstånd från många sevärdheter. Vilket bättre sätt att fördjupa dig i denna livliga stad!

Swedish

 

Letar du efter boende i Barceloba? Kolla in våra unika erbjudanden på lägenheter runt om i staden med Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

map ramblas

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top