Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter nära Razzmatazz
Apartment Near Razzmatazz

Lägenheter nära Razzmatazz

Bo i en av våra lägenheter nära Razzmatazz och ta del av nattlivet i Barcelona!

Barcelona är hem för flertalet kända nattklubbar och en av de mest populära är Sala Razzmatazz i den industriella och moderna stadsdelen Bogatell. Anläggningen är känd för att vara likt fem nattklubbar i en, med indie rock klubben Razz Club på nedervåningen, techno klubbarna The Loft och Lolita på övervåningen och loungerna Pop och Rez Room med pop, elektronisk och disco musik. Vi har sammanställt våra tre favoritlägenheter nära Razzmatazz, alla under €100/natt, för att hjälpa festsugna och besökande musikentusiastser att hitta det perfekta boendet.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Strandlägenhet i Barcelona 

Från    94€ / NATT
Från 1200€ / MÅNAD

Apartments Near Razzmatazz

Denna hemtrevliga och komfortabla lägenhet med två sovrum är belägen en tio minuters promenad från nattklubben och har ett vackert klinkergolv, mysiga trämöbler, högt tak och en pittoresk liten balkong vilket får dig att vilja stanna kvar enda in på småtimmarna. Vardagsrummet är möblerat med et stor röd hörnsoffa med mjuka kuddar, den perfekta platsen för umgänge med vänner innan det är dags att ge sig ut. Lägenheten erbjuder generös plats för fyra gäster, och är uppdelad i två sovrum, ett dubbelrum och ett tvåbäddsrum. Lägenheten är belägen på den tredje våningen av byggnaden i ett bostadsområde, vilket innebär den stillsamhet och tystnad du behöver för att ta sovmorgon dagen efter festandet. Den är även en kort promenad från Playa de Bogatell strand, vilket är passande för en eftermiddagsnap i solen, fantastisk lunch hos en chiringuito (restaurang på stranden) eller en mer livad omgång volleyboll med vänner.

License : HUTB- 011738

Swedish

Traditionell lägenhet vid Poblenou Strand

Från 88€ / NATT
Från 1500€ / MÅNAD

Apartments Near Razzmatazz

Denna intima och familjetrevliga lägennhet är en av våra favoriter bland våra Lägenheter nära Razzmatazz, perfekt för musiker på besök i Barcelona med familj eller vänner. Nattklubben är antingen en 15 minuters promenad bort eller en hållplats med metro. För detta överkomliga pris på enbart €88 per natt har denna lägenhet kapacitet för upp till sex gäster, genom ett mysigt master bedroom med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ytterligare två sovplatser i den komfortabla bäddsoffan i vardagsrummet.  I vardagsrummet finnes även bekväma fotöljer och en TV, vidare finns ett matsalsrum med ett elegant svart bord och en balkong med utmärkt utsikt över kvarteret.  Ni har även tillgång till ett modernt och stort kök, vilket är fullt utrustat med allt som kan tänkas behövas vid matladning för flera personer däribland ett dubbelhandfat, ugn, mikorvågsugn, kyl, spis – och kanske mest viktigast efter en utekväll, en kaffemaskin. Du och dina gäster kommer att njuta av er vistelse på fjärde våningen i denna lugna byggnad, endast några få minuter från både Bogatell och Mar Bella stränder. Det finns även flertalet bra parker och promenadstrål när för den som vill ta en morgonjogg.

License : HUTB-003278

Swedish

Solig och praktiskt lägenhet i Poblenou

Från      94€ / NATT
Från 1500€ / MÅNAD

Apartments Near Razzmatazz

Denna moderna korttids- och långtidsbostad är en av våra favoriter bland våra Lägenheter Nära Razzmatazz, perfekt för en grupp vänner på roadtrip till Barcelona för en helg med fest. Byggnaden har tillgång till parkering, en hiss AC och värme, den är belägen en kvarts promenad eller en kort bilkörning från nattklubben. Lägenheten kommer med ett enkelt vardagsrum inrett med bekväma möbler så som soffa, fotöljer och TV, vilket även har plats för sex gäster för att umgås. Det finns även en elegant matsal med ett modernt vitt matbord, två ljusa sovrum; ett med en bekväm dubbelsäng och det andra med två smidiga enkelsängar. Bäddsoffan i vardagsrummet kan även ge plats för två gäster. Lägenheten har även ett fullt utrustat kök och en stor balkong vilket vetter mot grannområdet. Ta ut några extra stolar och njut av ett glas vin med vänner innan utekvällen kickar igång, med en fantastisk utsikt över den kända byggnaden Torre Agbar, vilket lyser upp i en palett av regnbågens färger.

License : HUTB-007110

Swedish

Poblenou in Sant Martí, Barcelona

Poblenou och dess närområde är en fantastiskt plats för en vistelse tack vare sin unika och moderna arkitektur, den snabbt växande tillgången till några av Barcelonas bästa stränder och såklart närheten till det kända Sala Razzmatazz. Fortsättningsvis, en kort promenad eller en kort resväg från klubben finns många av våra lägenheter i Vila OlimpicaPoblenou och Sant Martí homes. Trots att dessa lägenheter är utmärkta att logera i efter en kväll av festande i Barcelonas charmerande nattliv, bör det kommas ihåg att många av dem även är belägna i bostadsområden och att ett visst lugn skall infinnas genom att respektera områdets grannar. Därför tillåts ingen rökning eller hemmafester. Spara istället krafterna för en helkväll i Barcelonas vimmel.

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden bland våra lägenheter runt om i staden på vår hemsida Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Apartments Near Razzmatazz

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top