Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Boende nära Opium Barcelona
Eigendom vlakbij Opium

Boende nära Opium Barcelona

Barcelona är den ultimata feststaden. Det fantastiska nattlivet i Barcelona erbjuder vuxna och unga turister en unik festupplevelse. Staden är uppvisar ett brett utbud av klubbar och barer i olika genrer. Om ni söker boende nära nattklubbarna på stranden så är denna artikel för er. Barcelona Home erbjuder logi nära nattklubbsområdet, däribland till klubben Opium, en klubb som presenterar några av de bästa DJ:sarna i världen. Våra lägenheter befinner sig både i närhet till stranden men också centrum. Ni kan ta del av det bästa av två världar! Vidare befinner sig dessa boende nära affärer, marknader, caféer och restauranger. Kontakta oss via mail eller genom vår online chat på vår hemsida och upptäck mer.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

LÄGENHET I BARCELONETA, BARCELONA

Från 1100€ / MÅNAD

Property close to Opium

Denna moderna lägenhet är ideal för de som söker närhet till stranden och ett rikt nattliv. I samma område finner ni även metrohållplats och Barcelonetas marknadsområden. Den kända nattklubben Opium finns inom kort räckhåll.  Lägenheten består av två plan där vi hittar vardagsrummet på övervåningen och sovrummet på nedervåningen. Köket är fullt utrustat. Lägenheten är inrett i stilrena och elegant möblemang. Då den befinner sig på botten våningen tillkommer även en exklusiv privat terrass.

Swedish

 

Lägenhet nära Opium Mar, Barcelona

Från 162€      / NATT
Från 4840€ / MÅNAD

Property close to Opium

Den moderna lägenhet är också ett idealt boende för den som söker strandhäng och ett sprakande nattliv. För den som planerar att festa loss har denna lägenhet det perfekta läget, med närhet till klubbar så som Shoko, Opium och Catwalk.

Lägenheten befinner sig i området  Villa Olimpica, där ni bland annat kan hitta den kända parken Parc de la Ciutadella. Vid hamnen Port Olympic, hittar ni lokala restauranger och det är även det perfekta stället för den som önskar att utöva vattensport. Dessutom innebär detta läge även närhet till centrum.

License: HUTB-000845

View details Availability Book now

TREVÅNINGSHUS I BARCELONA

From       223€ / NIGHT

Property close to Opium

Detta trevåningshus är lokaliserat endast fem minuter från stranden och hamnen Port Olympic. Detta boende är perfekt för den som söker sköna dagar på stranden och ett spännande nattliv i Barcelona. Den kända nattklubben Opium finns ett stenkast bort. Området bjuder på diverse restauranger, klubbar och barer.

Förutom att området präglas av liv och rörelse så finner ni detta huset på en mer lugn gata i en trevligt bostadsområde. Huset har en trädgård och två terrasser på sammanlagt 63 m2. Den första våningen har en vacker trädgård på 20m2, ett stort vardagsrum och en gästbadrum (utan dusch) och ett fullt utrustat kök. Den andra våningen har tre sovrum, ett badrum med badkar och en soffa i hallen samt en terrass. Den översta våningen är en perfekt plats för att umgås. Det finns även ett badrum och en välinredd terrass på 25m2. Huset har till detta även en privat parkering vilket kan köpas till för 19€.

License: HUTB-003707

Swedish

Söker du efter boende i Barcelona? Kolla in Barcelona Home för mer speciella erbjudanden på lägenheter i Barceloneta och runt om i Barcelona!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top