Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter nära Clinica Planas
clinica planas

Lägenheter nära Clinica Planas

Söker ni prisvärda lägenheter nära Clinica Planas?  I så fall har Barcelona-Home ett stort utbud av lägenheter för patienter, familjemedlemmar och arbetare till Clinica Planas att bosätta sig i. Våra boenden kan både spara tid och pengar för transportkostnader. Det finns ingen bättre plats än hemma därför vill vi presentera komfortabla hem med avsikt att erbjuda den mest bekväma vistelsen under förbättringstiden. Om ni är intresserad av att hyra en lägenhet i närheten av Clinica Planas, då är denna artikel för er!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

LÄGENHETER I UP TOWN BARCELONA

Från 1146/ MÅNAD

FLAT IN UP TOWN BARCELONA

Denna mysiga lägenhet med ett sovrum är perfekt för patienter vilket söker en prisvärd och hemtrevlig lägenhet i närhet till kliniken. Lägenheten kan husera upp till fyra personer då vi finner en bäddsoffa i det ljusa vardagsrummet. Det stora fönstret tillåter ett naturligt ljusflöde vilket skapar en behaglig ton i hela lägenheten. I sovrummet finner ni en dubbelsäng, byrålådor, garderob och i sin helhet tillåter rummet en att ta en välbehövlig paus.

Lokaliserat i ett tyst bostadsområde är denna lägenhet det bästa alternativet för patienter vilket söker närhet till sjukhuset och en lugnare tillvaro en bit bort från trängsel och oljud från stadens brus. I närområden finner vi metrohållplatsen Reina Elisenda vilket tillåter smidig transport. Det finns även många butiker och restauranger inom fem minuter. Således är detta det ideala boenden för besökare till kliniken vilket önskar bo nära just Clinica Planas för att underlätta vardagen.

Swedish

LÄGENHET BONANOVA

Från 104€ / NATT
Från  2800€ / MÅNAD

APARTMENT BONANOVA NEAR TO CLINICA PLANAS

Beläget i centrala Sarria, är denna moderna och eleganta lägenhet perfekt för patienter vilket planerar att bo med anhöriga och som söker en mer lyxig vistelse. Hela huset är dekorerat med vita- och trämöbler, vilket gör att du känner dig så bekväm och välkommen. Lägenheten har totalt 4 sovrum där två av dem har tillgång till den charmiga och privata terrassen. Vardagsrummet är väldigt rymligt med en stor vit soffa vilket rymmer familj och vänner. Härifrån går det att nå tillgång till balkongen där ni kan beundra det fantastiska landskapet. Två av de tre badrummen har badkar vilket är perfekt för ett avkopplande bad. Det moderna köket är fullt utrustat med  bland annat kaffebryggare och diskmaskin, den har allt du behöver!

Lokaliseringen för lägenheten är fördelaktigt med 12 minuters gångavstånd till kliniken och 7 minuters promenad till metrohållplatsen Sarria. Det finns även flertalet butiker och restauranger tillhands för att underlätta ert besök.

License: HUTB-010901

Swedish

DUPLEX TAKVÅNING MED PRIVAT TERRASS I BARCELONA

Från 106€ / NATT
Från 2750€ / MÅNAD

apartment 3 pic 1

Denna eleganta duplex takvåning är perfekt för patienter som vill hyra en takvåning med fantastisk utsökt över Bonanova-distriktet, en av de mest överlägsen platserna i Barcelona. Lägenheten har en härlig privat terrass med två bekväma solstolar, trästolar och ett rustikt bord. Köket är fullt utrustat och snyggt inrett med växter. Det finns totalt 3 sovrum och var och en av dem är inrett med kvalitetsmöbler och garderober i trä, vilket ger dig en hemtrevlig och elegant atmosfär. Marmorplattorna i badrummet skapar en sofistikerad atmosfär, därtill finns ett badkar som passar perfekt för den som behöver vila upp sig efter en tröttsam dag. Vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus och en varm och välkomnande atmosfär, fyrsitsoffan är perfekt för lounging och återhämtning.

Beläget i Bonanova distriktet, har denna takvåning en av de främsta lokaliseringarna.Det tar endast fem minuter till metrohållplatsen El Putxet och det finns flera butiker och restauranger i området. Koppla av med en nya frisk luft i parkerna  El Parc del Turó del Putxet och Parc de Monterals. Denna lägenhet har allt ni behöver!

License: HUTB-003333

Swedish

Söker du en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden runt om i staden med Barcelona Home!

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Sarria screensot

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top