Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter med pool i Barcelona
Pool Apartments Barcelona

Lägenheter med pool i Barcelona

Barcelona är en stad välsignad med vacker arkitektur, dynamiskt nattliv och fantastisk Medelhavstemperatur, med klarblå himmel och en årlig genomsnittlig nederbörd på mindre än 640mm. Detta förklarar det höga antalet turister varje år,  där majoriteten av besökarna söker sig till Barcelonas sandstränder och hamn. Vad är bättre att kunna njuta av solskenet på ett mer priva plan och utan att riskera trängas med massa andra? Vi har sammanställt våra tre favoriter av boenden med pool i Barcelona.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lägenhet i Barcelona med takterass och pool

Från    102€ / NATT
Från 2415€ / MÅNAD

Pool Apartments Barcelona

En av våra favoriter bland boenden med pool i Barcelona är detta centralt lokaliserade desginer-hem med en färsk och smakfull inredning, härlig soffa och mjuka mattor samt unik Miró inspirerad konst vilket pryder väggarna. Sovrummen är tillika smart inredda med harmoniska färgtoner och har både enkel- och dubbelsängar.  Alla sovrum har även tillgång till balkong vilket tillåter gott om ljus under dagen. Lägenheter kommer även med en söt och smart 4m2 terass där ni finner stolar och bord i trä vilket injuder de boende till ett glas Cava eller middag i kvällssolen.

takterassen finns en fantastisk upphöjd pool med fotöljer och ett parasoll vilket skyddar mot den allt för stekande solen. Denna lounge-hörna påminner om ett spa och adderar en glamourös känsla till detta boende. Lägenheten är lokaliserad några stenkast från det kända monumentet Arc de Triomf och från metrostationen vilket delar samma nam. För den som gillar att ta sig ut på en morgonrunda finns även parken La Ciutadella, vilket är Barcelonas största offentliga park, bara en bit bort. Lägenheten har även närhet till området El Born, vilket är känt för sina fantastiska tapasrestauranger, torg och unika affärer.

License : HUTB-001973

Swedish

Företagslägenheter i Barcelona

Från   96€ / NATT
Från 2530€ / MÅNAD

Pool Apartments Barcelona

Föreställ er en lägenhet med en vacker takterass och pool i en av Barcelonas mest dynamiska och kulturrika stadsdelar . Det är  det ni får med denna fantastiska Duplex lägenhet i Gracia. Inredningen karaktäriseras av en livfull design med eleganta grå väggar, växter och en stor och behaglig röd matta i vardagsrummet. Vid insyn i loungehörnan finnes ett modernt kök vilket må vara blygsamt till storleken med som består av en fantastisk köksö med barstolar vilket bjuder in till umgänge medan maten tillagas. En slingrande trappa leder upp till lägenhetens andra våning med ett vackert och modernt badrum samt två stora sovrum, dekorerade med färgglada textiler och kuddar.

Den där avgörande detaljen för lägenheten är givetvis swimmingpoolen och dess omringande 35m2 stora terass, med bekväma solstolar och inbjudande trätrall, perfekt att sola från. Lägenheten besitter det perfekta läget med närhet till Passeig de Sant Joan och det vackra Vila de Gracia, en stadsdel känt för sina pittoreska gator, muntra torg och stora utbud av restauranger, caféer och boutiquer.

License : HUTB-002893

Swedish

Lägenhet med Pool i Barcelona uthyres

Från    88€ / NATT
Från 1500€ / MÅNAD

Pool Apartments Barcelona

Denna stilrena och moderna lägenhet är belägen på femtonde våningen i en ny byggnad med enastående utsikt över staden, och är dessutom en av våra favoriter bland lägenheter med pool i Barcelona för en grupp av vänner vilket söker att bo nära stranden. Lägenheten bestårav två stora sovrum, två badrum , en matsal med transparent bord och stolar och ett vardagrum med en elegant svart lädersoffa ochstor platt TV. Det finns även ett stort och rymligt kök med separat matsal. En stor glasdörr leder från vardagrummet ut till en inredd privat terass med en otrolig utsikt över Torre Agbar och medelhavskusten. En utmärk plats att avnjuta en sen frukost eller en romantisk middag för två!

Lägenheten har även en en stor swimmingpool omgiven av ett behagligt trädäck och gräsmatta, vilket tillåter stillsam läsning. Poolen är tillräckligt lång för att kunna motionssimma för den som önskar träning under semestern. Det är även ett perfekt alternativ för den som i motsats endast söker en avslappnad förmiddag i solen innan det bär av mot en ljusig restaurang på kvällen. Lägenheten är lokaliserad i Diagonal Mar , bara några få minuter från Selva de Mar metrohållplats vilket ger snabb tillgång till innerstaden. Läget innebär även närhet till flertalet vackra parker och Mar Bella Beach.  

License : HUTB-003921

Swedish

Vare sig du söker en långtidsuthyrning eller logi för endast en weekend är dessa lägenheter med pool utmärkt alternativ för att tillgodose den bekvämlighet och avslappning ni söker. Så ta med din favoritbok, ett par solglasögon och lite solkräm och gör dig redo för att njuta under den medelhavska blå himlen långt från trånga stränder.

Whether looking for a long-term lodging or a weekend stay in the City of Counts, these Pool Apartments Barcelona are sure to provide the comfort and relaxation you seek. So grab your favorite book, a pair of sunglasses and some sunscreen, and get ready to enjoy a moment of peace under the Mediterranean sunshine far from the crowded beaches.

Söker du en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden på lägenheter  runt om i staden med Barcelona Home!

Bostäder att hyra i Barcelona

view more apartments swedish
Pool Apartments Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top