Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter i Port Olimpic Barcelona
5

Lägenheter i Port Olimpic Barcelona

Port Olimpic är ett av de mer kända områdena i Barcelona. Området är känt för att presentera några världsberömda klubbar, såsom Opium eller Pacha, samt några av de bästa restaurangerna i staden. Du kan njuta av de vackra stränderna under dagen, ta en strandpromenad längs hamnen. Både turister och lokalbefolkning färdas hit och ger en livlig och levande energi. Här kan du finna moderna byggnader och fantastiska hotell, även den ikoniska skulpturen av en Peix (Fisk) av Frank Gehry. Den här delen av staden är idealisk när du bor i Barcelona, eftersom den är central och full av aktiviteter som sträcker sig från vattensporter till fester på nätterna! Här är några av våra bästa val av lägenheter i Port Olimpic Barcelona!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lägenhet med 3 sovrum

From 174€ / NIGHT

Flat in Villa Olimpica

Denna ljusa och lyxiga lägenhet ligger i hjärtat av området. De vackra rummen i vardagsrummet präglas av ljus och erbjuder en fantastisk utsikt. Inredningen består av klassiska detaljer som är sammanflätade med träelement som det vackra golvet och stora fönster som ger den en varm och inbjudande känsla. Alla rum vätter mot utisdan vilket gör att lägenheten lyser upp av massor av naturligt ljus därtill finns en balkong från där du kan njuta av Medelhavsbrisen. Köket och badrummen kombinerar modernitet och funktionalitet, och är fullt utrustade. Bara några minuter bor finner du Port Olimpico och Parc Ciutadella, vilket inte är att missa, lägenheten är även omgiven av många restauranger där du hittar traditionella måltider och kan njuta av en fantastisk utekväll bland klubbar och barer.

License : HUTB-007640

buttoms

Modern lägenhet i Port Olimpic

Från 3265€ / MÅNAD

Apartment in Villa Olimpica

Denna underbara lägenhet ligger i en modern och nybyggd byggnad mitt i hjärtat av Port Olimpic. Den har en liten terrass där du kan njuta av utsikten och solskenet. Det ljusa vardagsrummet består av eleganta och moderna möbler i neutrala färger vilket gör det varmt och inbjudande. Köket, liksom sovrummen, har tillgång till balkongen vilket ger mycket ljus till lägenheten. Med de två sovrummen och en yta på över 80 kvadratmeter lägenheten gör den idealisk för familjer eller grupper. Det ligger bara några minuter från Port Olimpica, vilket gör att du smidigt kan gå till strand, bar, klubbar och restauranger.

buttoms

Segelbåt i Port Olimpic

Från 1500€ / MÅNAD

Stay in a boat in Barcelona!

Gör din vistelse extra speciell och stanna i en fantastisk segelbåt! Detta boendealternativet erbjuder all den komfort en vanlig lägenhet kan skryta med. Den här vackra båten är förtöjd vid Barcelonas olympiska hamn, 5 minuter från de bästa stadstränderna och mindre än 10 minuter från den vackra stadskärnan. Båten själv erbjuder en klassisk och elegant inredning med rymliga vardagsrum för att göra din vistelse mysig och lyxig. Båten rymmer upp till 6 personer och erbjuder två separata sovrum.

Hamnen är väl förbunden med alla hörn av staden, bussen och tunnelbanan kan lätt nås till fots. I närheten av hamnen hittar du stränder fulla av restauranger, barer och bästa klubbar i Barcelona, de mest karakteristiska platserna i nattlivet i staden. Njut av din vistelse i Barcelona i en förstklassig kryssnings segling, i ett rum fullt av glamour och omges av det fantastiska havet och landskapet.

 

Swedish

Naturligtvis, oavsett var du bestämmer dig för att hyra en lägenhet i Barcelona, är du försäkrad till att ha en oförglömlig tid tack vare alla fantastiska saker som kan göras och ses i denna vackra stad!

Letar du efter en plats att bo i Barcelona? Kolla Barcelona Homes många erbjudanden på lägenheter runt om i Barcelona till sparsamma priser! Se fler boenden i Barcelona

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top