Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter med 4 sovrum
Lägenheter med 4 sovrum

Lägenheter med 4 sovrum

När det gäller att leta efter semesterlägenheter tenderar stora grupper att kämpa mest. Normalt skulle de flesta lägenheter som du hittar online ha 2 eller 3 sovrum och det skulle innebära att en eller två personer skulle behöva sova på soffan under hela semestern eller behöva boka ett hotellrum; vilket kommer att resultera i en enorm förlust av pengar. Trots att det kan vara svårt att hitta ett stort semesterboende så är det är inte omöjligt. Vi har faktiskt listat några av våra fantastiska lägenheter med 4 sovrum, tillgängliga för grupper av vänner och / eller familjer. Beläget i närheten av shoppingbutiker och kollektivtrafik så att du enkelt når många kända landmärken och distrikt. Oavsett om du bor för bara några dagar eller i några månader, är dessa lägenheter alla tillgängliga för korttidsuthyrning eller långtidsuthyrning. Om du vill veta mer om våra lägenheter eller evenemang i Barcelona, besök våra hemsida.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

RYMLIG OCH LJUS LÄGENHET NÄRA SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Från 1550 € / MÅNAD

Lägenheter med 4 sovrum

Den här rymliga lägenheten har en ljus, stilfull design övergripande och tack vare sin stora andel är det också mycket praktiskt och säkert för barn att springa runt. Alla sovrum är i större skala och är fullt utrustade med mysig säng och förvar så att du kan sova bekvämt och flexibelt röra dig i rummet. Köket har en fusion av metallgrå och mattblå inredning och har alla nödvändiga verktyg för att laga mat. Beläget i huvudgatan i Exempel-distriktet, är denna lägenhet tillgänglig att hyra för antingen på lång eller kort sikt.

License: HUTB-002414

Swedish

LÄGENHET UTHYRES I EIXAMPLE, BARCELONA

Från 91 € / NATT
Från 1700 € / MÅNAD

Lägenheter med 4 sovrum

Denna imponerande lägenhet har en modern men stilig känsla tack vare dess omgivande inredning och röd och vit färglayout. Vardagsrummet är elegant och brett, med tillgång till balkongen, vilket gör det möjligt för solstrålar att tända upp rummet under dagen. Rummen är alla i goda proportioner och inredda med bekväma sängar och garderober, vilket är praktiskt under din vistelse. Köket har moderna och mörka trädetaljer, utrustad med alla nödvändiga redskap. Beläget i exemplet distriktet, lägenheten ligger runt många olika affärer och restauranger och är tillgänglig för både lång och kort sikt vistelse.

License : HUTB-007580

Swedish

FAMILJELÄGENHET I EFTERTRAKTADE OMRÅDET PARAL·LEL

Från 1536 € / MÅNAD

Lägenheter med 4 sovrum

Oavsett om du besöker Barcelona med en grupp vänner eller med din familj, kommer den här lägenheten att vara perfekt för dig! Beläget på en av de mest eftertraktade platserna i Barcelona, erbjuder detta charmiga boende dig en bekväm vistelse tack vare den hemtrevliga atmosfären och enkel tillgång till tunnelbanan och busshållplatserna. vilket gör att du kan nå många turistattraktioner i Barcelona. Sovrummen är alla möblerade med modern, färgstark inredning och köket är helt komplett med nödvändiga verktyg som behövs för din vistelse.

Swedish

Letar du efter boende i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden på lägenheter runt om i staden med  Barcelona Home!

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Picture1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top