Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter för unga i Barcelona
p1amh01t24vni1v0842q705190r2m-main

Lägenheter för unga i Barcelona

Ska ni resa till Barcelona men är oroliga för att behöva spendera en stor summa på boendet? Ingen fara, vi har sammanställt en lista över mysiga och eleganta lägenheter i fantastiska områden för er. För ungdomar är en lägenhets utseende viktigt men kanske framförallt att den är prisvärda. En fin lägenhet är en av huvudkomponenterna för att säkerställa den perfekta semestern. Därför har vi sammanställt 3 lägenheter för unga i Barcelona.  Om ni önskar att få mer information om något eller fler av boendena är ni alltid välkomna att höra av er till oss. Detta gör ni genom att skicka ett mail eller använda vår kundchatt på vår hemsida.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

STUDIO ATT HYRA NÄRA PLAZA ESPANYA, BARCELONA

Från 52€ / NATT
Från 790€ / MÅNAD

STUDIO FOR RENT NEAR PLAZA ESPANYA, BARCELONA; Barcelona-Home

Detta mysiga loft är tillgängligt för 2 personer, så som ett ungt par. Lägenheten är inredd i rött och vit vilket både får dig att känna som hemma men kanske också locka fram en extra gnista romantik och passion. När ni träder in i denna lägenhet kommer ni först till det fullt utrustade amerikanskinspirerade köket i rostfritt stål. Köket tillhandahåller allt ni kan tänkas behöva i form av kylskåp, mikrovågsugn ugn och skåp för förvaring. Dessutom finns en tvättmaskin i badrummet.

Detta inbjudande loft har ett fördelaktigt läge dessutom. Ni befinner er endast ett par minuter från Plaza Espanya metrohållplats, vilket gör att ni kan nå hela Barcelona. Fortsättningsvis, det är även nära flera turistmål som bara är ett måste likt berget Montjuic , Font magiska fontän, Fira de Barcelona och museet Palau Nacional. Om ni vill ta del av Barcelonas nattliv har ni tillgång till kvarteret Poble Sec, känt för sina olika tapasbarer, med endast en 10 minuters promenad  

License: HUTB-003019

buttoms

LÄGENHET MED BALKONG 

Från  63€ / Natt
Från  1200€ / Månad

APARTMENT WITH BALCONY IN BARCELONA; Barcelona-Home

Denna lägenhet huserar upp till 6 personer. Om ni reser i en stor grupp av vänner är denna lägenhet det perfekta alternativet för er i förhållande till priser. Den gröna färgpaletterna vilket präglar lägenheten skapar en stilig och elegant känsla. Det finns 2 balkonger i lägenheten, en kan nås genom vardagsrummet, den andra genom ett av sovrummen. Ni kommer inte endast kunna njuta av utsikten både dag som natt, men även kunna ta en morgonkaffe i all sin ro. Köket och badrummet är välutrustat nyligen renoverat och inrett. Här kommer ni verkligen kunna laga en fantastisk middag till er själva och kanske några nyfunna vänner.

Lägenheten är belägen i Sants-Montjuïc distriktet.  En kort promenad senare och ni når Fira de Barcelona och  berget Montjuïc. Härifrån kan ni sedan enkelt nå kända turistattraktioner likt den Magiska Fontänen, National museet och Montjuïc borgen. Området är säkert och bjuder på diverse affärer och supermarkets. Däribland shoppingcentret Las Arenas Shopping Center. Flertalet bussar, metrohållplatser och tågstationen SANTS är i närheten av lägenheten. Dessa bekvämligheter kommer garanterat förbättra ert besök.

License: HUTB-001179

Swedish

VACKERT INREDD DESIGNER LÄGENHET MED TRE SOVRUM I EIXAMPLE

Från 84€ / NATT
Från 2266€ / MÅNAD

apartment

 

Denna lägenhet är ett passande alternativ för personer som reser i stor grupp, speciellt ungdomar då lägenheten ger plats för upp till 7 personer. Genom att dela på hyran kan ni hålla ner kostnaden för logi. Ni kommer även få chansen att bo i en hemtrevlig lägenhet inredd med trädetaljer och en vit bekväm soffa. Lägenheten presenterar ett fräscht och behagligt boende. Om ni är ett stort gäng behöver ni inte heller slåss för att komma till toan först då det finns två badrum. Köket inrett med granitplattor, är utrustat med de senaste redskapen. Fortsättningsvis från vardagsrummet kan ni även ta er till lägenhetens balkong.

Genom att välja denna lägenhet har ni vackra och underbara Eixample som granne. Samtidigt innebär denna lägenhet utmärkt kommunikation till resterande områden i Barcelona. Det krävs endast en kort promenad för att nå Rocafort metrohållplats, University av Barcelona och det historiska kvartert Ciutat Vella. Vi rekommenderar ett besök till MACBA museet, samt den Magiska Fontänen för en spektakulär kvällshow.

License: HUTB-008758

Swedish

Söker ni boende i Barcelon? Kolla in våra unika erbjudanden för lägenheter runt om i staden med Barcelona Home!

swedish

Map Apartments for Barcelona Beach Festival

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top