Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter för månadsuthyrning i Barcelona
The-vintage-modern-apartment-next-to-Sagrada-Familia_2-955x508

Lägenheter för månadsuthyrning i Barcelona

Varje år kommer många turister, affärsresande och studenter till Barcelona för att njuta av allt som den vackra staden har att erbjuda. Efterfrågan på boende är alltid mycket hög, särskilt på sommaren. Barcelona Home försöker täcka efterfrågan genom att erbjuda flera lägenheter att hyra. Vi erbjuder en lång lista över lägenheter för olika behov och krav i hela Barcelona. Vi är säkra på att du kan hitta det perfekta hemmet för dig! Om du planerar att stanna ett tag i Barcelona och du söker efter lämpligt boende, fortsätt läsa! I det följande kommer vi att presentera tre lägenheter för månadsuthyrning i Barcelona. Kontakta oss via e-post eller onlinechatt på vår hemsida, för att få veta mer om tillgängligheten av det boende du är intresserad av!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Singelrum nära Sagrada Familia

Från 375€ / MÅNAD

Single room near Sagrada Familia

Det privata sovrummet har en mysig enkelsäng, med integrerade byrålådor för förvaring, ett bord med arbetsyta och en garderob för kläder. Vardagsrummet är möblerat med 2 soffor, ett matbord, ett centrerat glas och trä soffbord och TV. Tack vare de stora fönstren är vardagsrummet präglat av naturligt ljus och du kan njuta av en vacker utsikt medan du äter. Köket är fullt utrustat med gasspis, köksartiklar, kylskåp med frys för ett snabbt mellanmål. I hela lägenheten finns också värme och luftkonditionering. Det finns även ett fliskaklat badrum, utrustat med dusch och gott om skåp för förvaring.

Beläget i stadsdelen Gracia, ligger denna lägenhet i närheten av de symboliska verken Sagrada Familia, Park Güell och Placa de Gaudi. Det är idealiskt för dem som är intresserade av sightseeing. Området är lugnt och fyllt med restauranger, stormarknader och barer så det finns alltid aktiviteter tillgängliga. Med sitt centrala läge går det enkelt och smidigt att ta sig till stranden från hållplatsen Sagrada Familia med både metro och buss.

Swedish

Vintage inspirerad och modern lägenhet nära Sagrada Familia

Från 1138€ / MÅNAD

Denna lägenhet kombinerar modernt mode med vintage och romantiska element. Det ligger mellan Sagrada Familia och Hospital de la Santa Creu och Sant Pau. Tack vare de stora fönstren, har lägenhet gott om ljusinsläpp. Den färgstarka inredningen skapar en varm och välkomnande atmosfär där du kan känna dig som hemma. Sovrummet är möblerat med en mysig vintage dubbelsäng och två vita nattduksbord. Köket är fullt utrustat med en spis, köksgeråd och ett kylskåp och frys. Badrummet är utsmycket med vitt kakel och har ett badkar, dusch och hårtork. Denna lägenhet är idealisk för alla som söker ett intimt och härligt hem i Barcelona.

Det ligger i en av de trevligaste delarna av EIXAMPLE-distriktet. Du kan dra nytta av snabb tillgång till tunnelbanan och flera busslinjer för att nå alla delar av staden. Stora erfarenheter väntar på dig!

Swedish

Lägenhet i Sarria – Sant Gervasi

Från 1649€ / MÅNAD

Interiören i denna lägenhet är en kombination av det bohemiska och mer moderna möbler. Vardagsrummet med mysig soffa, ett litet soffbord och en eklektisk mix av dekoration, inklusive en gotisk stillampa och en abstrakt målning, skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det öppna och moderna köket är fullt utrustat med köksredskap och en spis för att laga dina favoriträtter. De två sovrummen är eleganta och mysiga, en av dem med tillgång till ett nyrenoverat badrum.

Denna lägenhet ligger i det eleganta Sarria – Sant Gervasi. Det här kvartalet är känt för högklassig livsstil, fantastisk mat och närhet till många exklusiva klubbar i Barcelona. Flera köpcentrum, Avenida Diagonal och den vackra Turoparken ligger runt hörnet.

Swedish

Söker du efter ett boende i Barcelona? Kolla då in våra unika erbjudanden på lägenheter runt om i staden med Barcelona Home!

Boende i  Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top