Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Korttidsuthyrning i Barcelona
Short term accommodation in Barcelona

Korttidsuthyrning i Barcelona

Barcelona är en av de mest populära platserna för semester och weekends och det är ingen tvekan om varför. Staden erbjuder bra väder, härliga sandstränder, fascinerande historia och kulturella sevärdheter. Och glöm inte alla fantastiska matupplevelser från både spanska och internationella kök. Kom för en semester med din familj eller för en weekend med dina kompisar för att upptäcka det pulserande nattlivet, kanske en kort affärsresa eller kom för att se en match inne på mäktiga Camp Nou. Oavsett din anledning, kan Barcelona-Home hjälpa dig med att hitta din ideal lägenhet för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Barcelona-Home erbjuder fantastiska lägenheter av varierande storlek och som passar alla typer av budgetar. När du stannar kort tid i Barcelona vill du ha ut så mycket som möjligt av din tid här och inte behöva oroa dig för ditt boende. Barcelona-Home erbjuder dig allt från rymliga lägenheter, till mysiga mindre lägenheter och till och med rum i delade lägenheter för dig som har en mindre budget eller tycker om att träffa nya människor.

Våra boende ligger i nyckelområden av Barcelona, så som Born, de Gotiska kvarteren och Eixample, där du enkelt kan ta dig till de huvudsakliga sevärdheterna i vackra Barcelona. När du är här en begränsad tid vill du ha ett komfortabelt boende att komma tillbaka till efter en dag fylld av sightseeing runt om staden. Barcelona Home kan erbjuda exakt det här och vi är glada att kunna hjälpa dig hitta den perfekta lägenheten för din semester i Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top