Home / Fritid / Köpcentret Glories
Glories opend space shopping centre feature

Köpcentret Glories

Köpcentret Glories är ett stort köpcenter som öppnades 1995 och är beläget i området [email protected], nära Gran Via och Avinguda Diagonal. Detta allt mer populära område håller på att genomgå stora förändringar. Just nu pågår ett projekt som går ut på att omvandla Poblenous gamla industriområde till ett teknologiskt och innovativt område. Namnet [email protected] har ändrats från 22a som var områdets industriella klassifikation. I närheten finns även det välkända monumentet Torre Agbar som definitivt är värt ett besök om du befinner dig i området.

Hitta ditt boende nu!

Köpcentret Glories är känt som ett av de första köpcentrumen i Spanien att ha en öppen design med utomhusmiljö inne i köpcentret. Det finns över 160 butiker fördelat på 3 våningar, en större version av stormarknaden Carrefour med bredare utbud, en biograf och flera restauranger. Det är ett utmärkt ställe att shoppa på och är en härlig omväxling till de vanliga fullpackade och klaustrofobiska köpcentren.

Köpcentret Glories erbjuder olika kategorier såsom dam- och herrmode, såväl som elektronikaffärer och resebyrårer. Köpcentret Glories har också några av de mest välkända märkena.

Du kan här finna budgetkedjor såsom bland andra Zara, Mango, H&M, Bershka, Springfield, Pull and Bear och C&A. När det kommer till snabbmatsrestauranger och caféer erbjuder köpcentret internationella alternativ som exempelvis Starbucks Coffee, McDonald’s, Burger King, Subway och många fler. Köpcentret har även skobutiker såsolm Foot Locker, Casas, Tascón och Marypaz samt kosmetikbutikerna Body Shop, Yves Rocher, Flormar och Druni. Det finns även nödvändigheter såsom apotek och optiker.

Om du bor i ett boende i närheten och känner för att gå på en shoppingrunda, missa definitivt inte köpcentret Glories.

Om du letar efter vidare information om Glories, kolla in våra användbara informationssidor och hitta svaret på de frågor du undrar över. Här är en karta som du kan nå via den officiella hemsidan.

Hur man tar sig hit:

Tunnelbana: L1 Glòries.
Busslinjer: 7, 56, 60, 92, 192, B21.
Spårvagn: Linje T5 (Trambesos), stoppstationer Can Jaumandreu eller La Farinera. Linje T4 (Trambesos) stoppstationen Ca l’Aranyó.
Bil: Parkering gratis upp till 2 timmar och ingången kan nås via Carrer de Granada och Carrer de Llacuna.
Köpcentret har 166 affärer på 3 våningar och parkering för 3000 fordon.

Öppettider:

Affärer: 10.00 – 22.00
Nöjesfaciliteter och restauranger: 10.00 – 1.00

 Se större karta

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter shopping

Boende Barcelona


Scroll To Top