Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Hyra en lyxig lägenhet
lyxig lägga

Hyra en lyxig lägenhet

Om du vill göra något annorlunda inför din vistelse i Barcelona, varför inte hyra en lyxig lägenhet. Att välja att bo i en  elegant och övre skala kan ge din semester ett helt nytt perspektiv. Dessa typer av lägenheter erbjuder allt du behöver för en bekväm vistelse i det mest designerade och snygga sättet. Alltid beläget i hjärtat av staden hittar du dig själv nära alla åtgärder. Inte bara kommer sightseeing vara lätt men du kommer också att vara nära alla de bästa barer, restauranger och klubbar, som vi kan få dig en gratis VIP-gästlista här. Att hyra en lyxig lägenhet i Barcelona är den perfekta lösningen för grupper, familjer och även par. En av våra lyxiga lägenheter presenterar alla de egenskaper du kan önska dig.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Vacker takvåning i Barcelonas center

From 183€ / NIGHT

Luxury apartment

Denna lägenhet erbjuder en perfekt blandning av stil, elegans och funktionalitet. Dess höga tak och stora utrymmen ger ett mycket luftigt utrymme med mycket naturligt ljus. Beläget intill Plaza Catalunya och Las Ramblas befinner du dig i hjärtat av stadens centrum. Passeig de Gracia och dess restauranger i högre klass ligger endast några minuter bort, medan de charmiga områdena Gotico och Born Ciutat Vella även ligger strax runt hörnet.

Byggnaden i sig är hisnande. Den byggdes av den berömda katalanska arkitekten Cadafalch. Insidan av lägenheten består av 95 kvadratmeter och därtill finns även en balkong. Lägenheten erbjuder 1 sovrum men kan husera upp till fyra personer. De levande områdena ger tillräckligt med utrymme för att en grupp ska kunna bo här och ha det trevligt och bekvämt. Möblerna ger en klassisk känsla medan lägenheten fortfarande håller kvar på trädetaljer som balkar och dörrar samt tegelelement, vilket ger den en snygg touch. Den övergripande utformningen av lägenheten består av ett sovrum, ett stort vardagsrum, ett badrum och ett kök. Lägenheten kommer också fullt utrustad med den senaste elektroniken, ett fullt utrustat kök och allt du behöver under din vistelse.

Eftersom denna lägenhet är en takvåning erbjuder den också en härlig utsikt över staden. Du kommer att kunna njuta av Barcelona enklare tack vare det perfekta läget. Att hyra en lyxig lägenhet i Barcelona är det bästa sättet att få ut det mesta av staden, samtidigt som du njuter av den mest bekväma vistelsen möjligt, allt i stil självklart!

License : HUTB-001245

Swedish

Välj bland vår breda utbud av lyxiga lägenheter i Barcelona!

Söker du efter någonstans att bo på för din vistelse i Barcelona. Kolla då in våra erbjudanden hos Barcelona-Home Vi erbjuder bostäder i olika distrikt och till ett sparsamt pris.

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

luxury apartment

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top