Home / Övrig information / Hyr prisvärd lägenhet i Barcelona
Rent cheap apartment in Barcelona

Hyr prisvärd lägenhet i Barcelona

Det bästa med att leta efter en prisvärd lägenhet i Barcelona är att du har massor med alternativ att välja mellan. Du kommer inte att bli besviken!

I dyrare områden i Barcelona kan du hitta lägenheter runt 30€ per natt beroende på vilken typ av boende det är. De här områdena tenderar att ligga närmare centrum. Exempel är Las Ramblas, El Born, Eixample och Barceloneta. Om du vill hyra billiga lägenheter så har vi några exempel på hur du enkelt kan spara pengar. I de följande områdena finns det lediga lägenheter att hyra från omkring 20 € per natt.

Badalona

Lite längre norrut längs Barcelonas kust ligger Badalona där du hittar mängder av fina stränder. Det är ett lugnt och mysigt område vilket ligger en bit ifrån centrala Barcelona men det går både snabbt och enkelt att ta sig in till Centrum med buss och tunnelbana.

El Raval

Även om det ligger extremt centralt så kan man hitta billiga lägenheter här, speciellt om man jämför med dem som ligger i El Born eller Gotiska Kvarteren. Det här är ett perfekt val om du vill bo i Barcelonas hjärta och ha nära till alla sevärdheter.

Sants

Det här är ett underbart område med massor av affärer, restauranger och med ett lagom avstånd till centrum med tunnelbana eller buss. Här finns också Sants tågstation, varifrån man åker om man vill åka på härliga dagsturer utanför staden till ställen så som Sitges, Girona eller Tarragona.

Les Corts

Även om det ligger en liten bit utanför Barcelonas Centrum. Det är mycket lugnare och väldigt mycket mindre turistiskt men fortfarande med ett bra utbud av affärer. Den största sevärdheten här är FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou. Les Corts ligger också väldigt nära universitetets campus vilket gör det till ett bra val för studenter.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top