Home / Övrig information / Hyr lägenhet med terrass i Barcelona
Student Housing in Barcelona (2)

Hyr lägenhet med terrass i Barcelona

Hyr lägenhet med terrass i Barcelona

Det kan vara ganska förvirrande om du väljer att hyra lägenhet Barcelona när du inte har någon kunskap om själva staden. Så här är en snabbguide för att ge dig några användbara tips om att hyra en lägenhet och hur Barcelona Home kan hjälpa dig att hitta ditt idealiska boende. För det första, det finns många olika områden och förorter i staden, alla med sina egna unika egenskaper. Innan du hyra en lägenhet, är det bra att tänka på vad som passar dig bäst.

Hyr lägenhet med terrass i Barcelona

Stor lägenhet i El Born

Denna stora lägenhet i El Born är ett perfekt semesterboende på grund av sitt centrala läge. Den härliga terrassen bjuder på en otrolig utsikt och är idealisk för att koppla av och njuta av solen.

Fantastisk lägenhet för grupper

Denna ljusa lägenhet har massor av utrymme, vilket gör den perfekt för grupper av vänner eller stora familjer. Terrassen är privat och ligger på bottenvåningen. På terrassen finns många gröna växter som gör den till din egen personliga oas i den livliga staden Barcelona.

 

Modern takvåning med terrass

Denna moderna takvåning har en vacker privat terrass, där du kan njuta varje morgon av din frukost och känna solens strålar i ansiktet. Lägenheten har två dubbelrum och ligger i stadsdelen Sant Antoni, otroligt centralt och nära de viktigaste sevärdheterna i Barcelona.

 

VISA MER LÄGENHETER

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-sv boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top