Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Hyr lägenhet i Gothico
Holiday Apartments in Barcelona (6)

Hyr lägenhet i Gothico

Ingen vistelse i Barcelona är komplett utan att ha upptäckt de Gotiska kvarteren som är ett av de populäraste stadsdelarna i Barcelona, kanske den mest populära stadsdelen att hyra lägenhet i. Med en historisk atmosfär och känd för sina smala gränder, vackra gamla byggnader och charmiga torg där det är perfekt att slå sig ner för goda tapas medan man spanar in det myllrande folklivet.

Stadsdelen har sitt ursprung ifrån romartiden och här finns många imponerande byggnader. Många sevärdheter ligger här, så som den fantastiska Katedralen, Picassomuseet och det livliga Placa Reial. De gotiska kvarteren ligger mitt i Barcelonas hjärta, med en promenads avstånd till stranden.

Hyr lägenhet i Gothico

Det bästa sättet att upptäcka stadsdelen är till fots, men om du tar dig hit med hjälp av tunnelbana finns det två stationer längs med Las Ramblas: Liceu och Drassanes (L3) och också en station nära Born, Jaume 1 (L4).

De Gotiska kvarteren är en perfekt utgångspunkt om du vill upptäcka allt Barcelona har att erbjuda. Låt Barcelona-Home hjälpa dig med att hitta den perfekta lägenheten att hyra under din vistelse i Barcelonas Gotiska kvarter.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top