Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Hyr lägenhet i centrala Barcelona
Yearly rentral (4)

Hyr lägenhet i centrala Barcelona

 

Du vill hyra en lägenhet i Barcelonas Centrum. Men i vilken del av centrum vill du bo? Det finns allt ifrån de soliga stränderna i Barceloneta till de historiska och vackra gatorna i Raval och Gotiska Kvarteren. Här förklarar vi skillnaderna mellan områdena och visar dig fantastiska lägenheter i varje område.

Hyr lägenhet i centrala Barcelona


Barceloneta

Det här är det ultimata området för dig som vill njuta av sol och bad. Barceloneta har en triangulär form och ligger precis intill Port Vell och Born. Här finns många barer och restauranger och en livlig atmosfär längs med strandpromenaden. Du kan inte besöka Barcelona utan att besöka någon av de vackra sandstränderna och njuta av en solig dag på stranden!

Hitta ditt boende nu!


Santa Caterina- Born

Det här området ligger mellan den stora och vackra Cituadellaparken och de Gotiska kvarteren. Området är väldigt historiskt det är ett av de äldsta i Barcelona. En lägenhet här är ett bra val då det är så nära många sevärdheter, inkluderat Picassomuseet och det har en trevlig atmosfär på kvällarna med många barer och restauranger att testa på under din vistelse i Barcelona.


Raval och de Gotiska Kvarteren

Det här området är fullt av fascinerande arkitektur och smala gränder med charmig atmosfär fylld med karaktär. Du kan vandra omkring på gatorna i dessa områden i timmar beundrandes byggnaderna och titta in i de många affärerna och barerna. Den kända matmarknaden, som heter La Boquería, ligger också här och det är ett måste att se med otroliga och kittlande diskar med all möjligt sorts mat.

 

VISA MER LÄGENHETER

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top