Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Hyr Duplex i Barcelona
0-955x508

Hyr Duplex i Barcelona

En duplex är en enkelbostads lägenhet med två våningar kopplad av en inomhus trappa. Dessa bostäder är ganska populära i Barcelona, på grund av takhöjden på många byggnader. Den här praktiska layouten maximerar utrymme genom att flytta sovplatsen över vardagsrummet och låta utrymmet på första våningen användas endast för att sova, äta och arbeta hemifrån. Duplex lägenheter har också den extra fördelen av ytterligare integritet. När du bjuder gäster över till middag eller för att se en film är hela första våningen lämplig för underhållning och sovrummet är helt ur vägen. För en avkopplande och lugn vistelse i Barcelona rekommenderar vi starkt en av våra Barcelona Home duplexlägenheter. Nästa gång du besöker denna Medelhavsstaden där solen alltid lyser, kom ihåg att Hyra Duplex.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Duplex i Barceloneta

Från 850€ / MÅNAD

2

Vi avgudar dennaa charmiga duplex Barcelona loft, som ligger bara några steg från Barceloneta stranden. Interiören har en djärv rustik kombination av synliga stenmurar, terrakottagolv och träbjälkar i taket. Dessa orange och bruna naturmaterial utjämnas snyggt av de ljusa vita möblerna med modern design, inklusive de två lilla borden och kökshyllan som håller all utrustning du behöver för att laga en god måltid hemma. Med den korta krökta trappan upp till andra våningen hittar du en stor dubbelsäng, precis nedanför som är en mysig soffa på första våningen i lägenheten. Köket har en öppen design med en trevlig öbar utrustad i vackra plattor, perfekt för att snacka av medan din vän eller partner lagar mat.

Denna Barceloneta lägenhet ligger på en smal gata, bara några minuter från den livliga Passeig de Joan de Borbó promenaden, kantad med fantastiska skaldjur restauranger. I närheten finns även Barceloneta-stranden och Parc de la Barceloneta, samt två vackra plazor. Lägenheten ligger bara en kort promenad från El Born-kvarteret, liksom La Ciutadella, den största offentliga parken i Barcelona.

buttoms

Eixample duplex till uthyrning

Från    68€ / NATT
Från 950€ / MÅNAD

b1

Denna fantastiska hyresduplexlägenhet har ett vardagsrum helt separerat från sovplatsen, vars senare är helt osynligt när du kommer in i hemmet. På första våningen hittar du ett trevligt vardagsrum med en bekväm svart hörn soffa och soffbord mot en platt-TV. Inte långt finns också ett matchande svart matbord med plats för fyra och ett fullt utrustat modernt kök längre fram, nära ingången. Inredningen är enkel, modern och elegant, med ett svartvitt färgschema, släta trägolv och eleganta abstrakta målningar på väggen. Denna lägenhet med balkong är också mycket lysande under dagen, på grund av de stora dörrarna som leder till balkongen. Med den spiralformade metaltrappen upp till andra våningen kommer du fram till sovrummet inredda med en sängkvalité av sängkläder och armoire med mörka trädörrar för att lagra dina saker under hela din vistelse.

Detta Eixample boende ligger i en av de mest exklusiva delarna av staden, bara några steg från den berömda La Pedrera och Casa Batlló i Gaudí. Kvarteret är känt för sin underbara shoppingplats, med två av de största shoppinggatorna (Passeig de Gracia och Rambla de Catalunya) bara några minuter från lägenheten. Du kommer också att ha ett brett utbud av fantastiska restaurang- och baralternativ vid dina fingertoppar under hela din vistelse. Vi rekommenderar starkt La Bodegueta de Provenca för en smak av katalanska tapas.

License : HUTB-012471

buttoms

Duplex med terrass Parc Güell

Från   122€ / NATT
Från 1850€ / MÅNAD

c1

För en familj eller en grupp vänner som söker ett elegant boende för en kortare vistelse eller långsiktig uthyrning i Barcelona rekommenderar vi starkt denna fantastiska duplex. På första våningen hittar du ett vackert vardagsrum med en modern chic design, designmöbler och vackra röda abstrakta målningar som kontrasterar mot det rena vita och svarta färgschemat. En elegant dubbel trappa leder upp till övervåningen, där du hittar ett trevligt matsal och arbetsområde med två bord och genomskinliga stolar, samt kontorsstylbelysning. Lägenheten har ett varierat sovande arrangemang med två dubbelsängar och tre våningssängar, som bekvämt rymmer upp till 10 personer. Sovrummet med våningssängar öppnar också en 15 m2 privat terrass möblerad med ett trevligt träbord, det perfekta stället för en lugn frukost med vänner utanför. En av våra favoritfunktioner i denna lägenhet är det rymliga köket med ljusa röda bänkskivor och gott om utrustning för att laga dina favoriträtter. Duplexutformningen i denna lägenhet erbjuder ett område för att rymma ett stort antal personer samtidigt som du behåller tillräckligt med utrymme för ett gemensamt loungeområde.

Lägenheten ligger i ett lugnt bostadsområde med namnet El Coll nära tunnelbanestationen El Coll La Teixonera (L5) och har mycket bra förbindelser med resten av staden. Bara en kort promenad bort hittar du den berömda Parc Guell of Gaudí, en av Barcelonas mest besökta turistattraktioner. Under din vistelse kommer du också att ha gott om restauranger, barer, stormarknader och bagerier nära till hands.

License: HUTB-005061

buttoms

Vill du hyra en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra specialerbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona Home !

Boende i Barcelona

view more apartments
Captura de pantalla 2016-01-07 a las 17.50.14

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top