Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Husdjursvänliga lägenheter
Dizajn-bez-názvu-955x508

Husdjursvänliga lägenheter

Våra perfekta husdjursvänliga lägenheter kan göra din vistelse till den bästa i sällskap av ditt husdjur. Vi på Barcelona-Home förstår att ditt husdjur inte bara är ett husdjur, ditt husdjur är en del av din familj. Att planera sin semester med dem kan dock vara svårt ibland, men du vill inte heller lämna dem hemma och spendera din tid i Barcelona med att oroa dig för om de blir ordentligt omhändertagna. Så varför inte ta med dig dina husdjur?

Staden är välsignad med ett stort antal parker och grönområden (för att inte tala om långa stränder) som ni kan ta er ann. Dessutom kommer ingenting att få dig att känna dig mer som en lokalbo i Barcelona än att gå med din hund ner längs Passeig de Gracia på morgonen innan affärerna öppnat. Vi har valt ut våra tre favoriter när der kommer till husdjursvänliga lägenheter, perfekta för familjer eller grupper av vänner som reser med husdjur.

HUS MED MEDELHAVSKÄNSLA I BARCELONA

168 € / Natt

C1

Detta hus med medelhavscharm, beläget i närheten av Poble Nou, är idealiskt för besökare med husdjur som söker stillhet nära centrum av Barcelona. Den medelhavska atmosfären och den coola blåa färgen kännetecknar designen i huset, vilket har matchats med vintagemöbler, gamla skoldörrar och fönster, träbjälkar och ursprungliga golv vilket tar oss tillbaka i tiden. Huset har en unik charm och stil. Det är idealiskt för familjer eller grupper av vänner som besöker staden för att njuta av medelhavsklimatet i en speciell miljö.

Detta typiska Barcelona-hemligger nära strandenPoblenou vilket kan erbjuda den perfekta platsen för promenader med ditt husdjur. Denna bohemiska stadsdel är den nyaste designzonen i staden, ett grannskap med djupa samtida och lantliga kontraster. Nya arkitektoniska byggnader står i stark kontrast till äldre familjehem, men en autentisk gatukultur är fortfarande kvar. La Rambla de Poblenou är centrum för det kulturella och sociala livet i denna charmiga stadsdel, som förbinder havet med Encantes, Glories och Nationalteatern.

Licens: HUTB 013054

Swedish

MODERN LÄGENHET MED 2 RUM OCH KÖK I SANTS

66 € / NATT
1350 € / MÅNAD

A3

Med sin moderna och urbana stil kommer detta boende att göra din vistelse i Barcelona bekväm och trevlig. De 2 sovrummen är trevliga och rymliga, omgivna av naturlig belysning från de små balkongerna. Inredda i färgerna vitt och grädde skapar de båda sovrummen  en fantastisk avkopplande känsla.  Det öppna köket, sammankopplat med vardagsrummet, är mycket modernt och fullt möblerat med alla nödvändiga redskap, perfekt för en trevlig hemlagad middag med vänner eller familj. Kombinationen av ekbrun, silver, inrett med tegelväggar, skapar lägenheten en urban stil med en känsla av elegans.

Denna lägenhet är perfekt för en liten skara vänner som besöker staden eller även för en familjesemester. Beläget i Rambla de Badal, i Sants-distriktet, ligger denna lägenhet i ett område som är mycket tillgängligt för andra distrikt i Barcelona genom kollektivtrafik. På denna plats är du garanterad att hitta många olika affärer längs vägen, för antingen mat, kläder eller mat. Tunnelbanestationen är inom gångavstånd och du kan ta tuben för att nå till de olika delarna av staden på bara några minuter.

Swedish

LÄGENHET FÖR GRUPPER I BARCELONA

63 € / NATT
1200 € / MÅNAD

B2

Utsökt semesterboende nära Plaza Espanya med en unik design inspirerad av den surrealistiska stilen från den katalanska konstnären Salvador Dalí. Inredningen har ett levande blått och vitt färgschema, med en kombination av moderna och chica möbler med klassiska antika dekorationer. Vardagsrummet sträcker sig från en privat balkong, som ger gott om sol under dagen, till ett elegant matsal, möblerat med ett stort vitt bord, 4 chica blåa stolar och ett vackert avlastningsbord i matsalen med 2 vackra mässingsramade speglar som smyckar väggen bakom. De 2 dubbelrummen har samma unika blåa och vita mönster och är inredda med praktiska och bekväma möbler. Sovrummet är placerade i motsatta ändar av lägenheten vilket genererar privaliv, och gör detta till det perfeka valet för två par på besök i Barcelona.  Lägenheten har också ett gott separat kök och ett komplett badrum med dusch.

Lägenheten ligger en kort promenad från Barcelonas utställningscenter Fira, köpcentrumet Fira, den berömda Palacio Nacional och den magiska fontänen. Bara några minuter bort hittar du även två vackra parker för långa promenader med din hund. Espanya Industrial Park och Parc de Joan Miró. Vi rekommenderar att ta linbanan upp till Montjuïc Hill, där du kan njuta av en spektakulär utsikt över staden. Väl där rekommenderar vi även ett besök till Miró-stiftelsen, ett unikt museum där du enkelt kan spendera hela dagen och lära dig om den berömda katalanska konstnären.

Licens: HUTB-001178

Swedish

Kolla in vår artikel om hundvänliga platser i Barcelona för att läsa mer om vart du kan ta med din luriva vän!

 

Letar ni efter en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden för lägenheter runt om i staden med Barcelona-Home

button2 (1)button1

 

 

Enregistrer

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top