Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Hus i Cabrils
Hus i Cabrils

Hus i Cabrils

Magnifikt hus i Costa Brava väntar på dig!

Detta fantastiska Hus i Cabrils är det perfekta get away när du behöver en lyxresa. Oavsett om det är för en familj eller en grupp vänner erbjuder detta hus all den gemytlighet och charm du kan drömma om. Området Cabrils ligger mycket nära Barcelona på Costa Brava. som ligger i provinsen Girona och har 206km av fantastisk kustlinje som sträcker sig hela vägen från Blanes till Frankrikes gräns. Genom att stanna i Cabrils kommer du att njuta av allt som finns att erbjuda, såsom turnerade vingårdar eller de många konstgallerier som finns i de olika städerna och byarna längs kusten. Detta vackra hus i Cabrils kommer att ge all möjlighet att se till att alla dessa avkopplingar gör det mesta av en lyxig upplevelse.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Hus med pool i Cabrils

Från 277€ / NATT

Hus i Cabrils

Villan erbjuder en yta på 287 kvadratmeter fördelade på två våningar med en komplementär terrass och däck på 800 kvadratmeter och en utomhuspool. Den vackra terrassen erbjuder en soffgrupp, grilldäck och smakfulla yttermöbler som omger poolen så att du kan njuta av solskenet på Costa Brava. Den första våningen i huset består av rymligt vardagsrum som erbjuder frodiga soffor och elegant inredning som kombinerar både en modern och inbjudande känsla. Fortsättningsvis finner du en stor matsal som erbjuder en fantastisk utsikt mot trädgården tack vare sina stora fönster. På första våningen finns också ett elegant och fullt utrustat kök där du enkelt kan laga mat. Från köket kan du komma åt trädgården och utomhusgrillen och soffgruppen vilket gör det möjligt att njuta av måltider utomhus.

En elegant trappa leder dig från den vackra första våningen till andra våningen där du hittar 6 sovrum, varje med ett tillhörande privat badrum. Sovrummen är alla inredda i varma färger och klassiska möbler med bred säng och mysig soffa. Varje rum har sin egen distansstil men alla kommer att erbjuda dig den nödvändiga komforten för att garantera en vilsam natt. Tack vare trädgården som omger huset är alla rum försäkrade för att vara tysta och fredliga oavsett tid på dagen eller natten. Även om huset erbjuder 6 separata sovrum kan det bekvämt rymma upp till 12 personer.

Hus i Cabrils

Huset ligger i ett lugnt område nära centrum av Cabrils, med flera attraktioner som Parroquia de la Santa Creu kyrka i närheten. Staden har flera fantastiska restauranger som serverar äkta katalansk mat. En kort bilresa bort är några av de vackraste stränderna i Spanien och La Conreria-Sant-Mateu-Cellecs bergen, perfekt för vandring eller camping. Oavsett vilken tid på året är detta hus perfekt för en otrolig semester. Du kan också välja att besöka Costa Brava samtidigt som du hyr en lägenhet i Barcelona eftersom de ligger mycket nära varandra!

License : HUTB-0127994

Swedish

Letar du efter boende längs kusten. Kolla in våra unika erbjudanden på hus och lägenheter i Costa Brava! Om ni föredrar storstaden kan ni även spana in våra alternativ på lägenheter och rum i Barcelona.  

 

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top