Home / Kulturen / Äta och dricka / Topp 5 gömda barer i Barcelona
Gömda barer i Barcelona

Topp 5 gömda barer i Barcelona

Kända platser som Arc de Triomph, Las Ramblas och Parc Guell har vi alla hört talas om här i Barcelona, men ibland är de bästa ställena de vi inte riktigt känner till, och det finns så många fantastiska ställen i staden som är undangömda. Speakeasy barer blev populära i USA under förbudstiden (The Prohibition era). Vid den tiden, var det illegalt att sälja eller transportera alkohol, vilket resulterade i att människor tvingades att bli kreativa och komma på nya ideér. Det resulterade i att man etablerade undangömda barer. Det finns än idag många undangömda och hemliga barer runt om staden. I den här artikeln kommer vi att presentera topp 5 gömda barer i Barcelona, se till att hålla det lågt!

El Paradiso / Pastrami Bar

I det trendiga området Born, kan ni finna Pastrami bar, en helt vanlig lunch café som serverar mackor. Pastrami bar ser inte ut att vara mycket för världen, men är egentligen så mycket mer än det man ser på utsidan. Att hitta till El Paradiso är bara ett äventyr i sig, eftersom att du måste gå igenom köksdörren från cafeét. När du väl har gått igenom köket, kommer du att mötas av en otroligt chic bar, med ett stort utbud av drinkar. Drinkarna serveras på ett extravagant sätt, bland annat i burkar med rökelse eller ur små skattkistor. Kan lova er att ni kommer att bli helt häpnade efter denna vistelse!

el pastrami

Adress: Carrer de Rera Palau, 4, 08003 Barcelona
Öppettider: Varje dag från 19-02:30 (03:00 på fredagar och lördagar)

El Armario

Denna hemliga bar, El Armario, som ligger i Raval området, tillhör definitivt en av de mest intressanta och gåtfulla barerna att hitta. Det finns inga bilder på baren på nätet, de har varken en hemsida eller en Facebook sida. Du har därmed riktigt tur om du får möjligheten att gå in dit eftersom att ägaren inte har ordinarie öppettider, utan öppnar upp baren för folk lite när de känner för det. Du går in i baren genom ett hål i väggen via ägarens garderob, för att mötas in av en liten magisk bar med bra priser på drinkar. Det är en riktig utmaning att bli insläppt, men om du är en av de lyckligt lottade så kommer du att få uppleva El Armario, och du kommer inte att ångra det för en sekund.

Adress: Carrer de la Riereta, 11, 08001 Barcelona
Öppettider: Okänt

Papillon

Papillon är nog en av Barcelonas mest bevarade hemligheter när det kommer till barer, trots att det finns en adress så är det en utmaning att hitta dit, förmodligen för att ingången ser ovanlig ut. Papillon finns att hitta på en liten smal gata i Raval och vi rekommenderar att du går dit efter 3 på morgonen, till och med efter 4 på morgonen. Risken är du kommer att få stå utanför en stängd dörr om du är där för tidigt. Detta är en bar du går till om du inte är riktigt redo att runda av kvällen ännu och vill fortsätta. Om du har svårt att hitta dit, leta efter en stor metall dörr med graffiti, så har du kommit rätt.

papillon

Adress: Carrer de la Neu de Sant Cugat, 08003 Barcelona
Öppettider: Vem vet?

Pipa Club

Pipa club är en av de bäst etablerade privat klubbarna i Barcelona. Som du nog kan gissa baserat på namnet, så är detta en privat rökar-klubb, men du behöver inte vara en officiell medlem för att få komma in. Baren hittar du i hjärtat av staden, i Barri Gotic området, på tredje våningen i en helt vanlig lägenhetsbyggnad. Inuti kommer du att hitta en elegant lägenhet, med en avslappnad atmosfär, en bar och även en poolJazz uppträdanden anordnas också regelbundet och detta är den perfekta baren om du vill imponera dina vänner med att du känner till grymma barer i Barcelona. Ring bara på ringklockan nedanför och ägarna kommer att öppna för dig in till deras eleganta bar.

pipaclub

Adress: Plaça Reial, 3, 08002 Barcelona
Öppettider: Varje dag från 21-03

Mutis

Mutis är ingenting jämfört med alla barer som du nyss har fått läsa om, för att det här är i en helt annan klass, den mest exklusiva när det kommer till gömda barer Barcelona. För att få tillgång till baren så måste du bli inbjuden av en av medlemmarna i den här otroligt privata och exklusiva klubben. Det finns inga undantag, det gick till och med ett rykte om att Shakira inte blev insläppt till baren för att hon inte var inbjuden. Om du faktiskt lyckas att få ditt namn uppskrivet på listan, gå inte miste om chansen, för att vem vet om du kommer att få möjligheten igen?

Adress: Carrer de Pau Claris, 192, 08037 Barcelona

Letar du efter ett boende i Barcelona? Vi har hittat det bästa för dig!

Apartment Barcelona

button_sw    button2_sw

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ata-och-dricka bars-sv top-places-in-barcelona-sv party-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top