Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Handikappanpassade lägenheter i Barcelona
Appartamenti Handicap Barcellona

Handikappanpassade lägenheter i Barcelona

De senaste åren har Barcelona gjort framsteg när det gäller att göra staden mer tillgänglig för turister med handikapp. Vi på Barcelona Home har sammanställt våra tre, enligt oss, främsta handikappanpassade lägenheter för att kunna välkomna alla oavsett förutsättning till denna vackra stad. Vid valet av dessa lägenheter har vi fokuserat på några specifika element så som utrymme och ytor, golvmaterial, möblemang och inredning med syfte att finna lägenheter som har anpassade och tillgängliga faciliteter för alla.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lägenhet nära Plaza Catalunya

Från € 2049 / MÅNAD

Handicap Apartments Barcelona

Vi valde denna centralt belägna lägenhet, vilket är tillgänglig för månadsuthyrning, med rymlig inredning, jämt och fint parkettgolv och med excellenta tillbehör. Vardagsrummet är möblerat med en komfortabel soffa och fotöljer vilket enkelt kan förvanldas till sängar och därmed tillåts en att vila i vardagsrummet till rofylld musik eller en film på platt TV:n. Trots att balkongen är för trång för att vara rullstolsanpassad tillåter lägenhetens läge och det faktum att lägenheten är på sjunde våningen gott om ljus och vacker utsikt över Plaza de Universitat från alla rum. Lägenheten har även fyra stora sovrum och ett kök med ett matbord anpassat för rullstolsbundna gäster. Byggnaden har en hiss och en portier vilket kan hjälpa till vid ankomst, hemfärd och under vistelsen. Läget för denna lägenhet är ypperligt med närhet till Las Ramblas, Passeig de Gracia och Plaza Catalunya. Den närmsta metro stationen är Universitat (L1) vilket även har en hiss.

Swedish

Vacker takvåning i centrala Barcelona

Från    220€ / NATT
Från 3800€ / MÅNAD

Handicap Apartments Barcelona

Denna vällokliserade och exklusiva takvåning har en harmonisk kombination av nymoderna och rustika influenser, med tegelväggar, ljusa möbler och modern konst vilket pryder väggarna.  Medan taket är nästan fem meter högt är många av möblerna och tillbehören i lägenheten nivåmässigt anpassade för en rollstolsbunden gäst. Det är även gott om plats på de delade ytorna vilket består av ett loftigt vardagsrum, en elegant matsal och ett stort kök. Den väldigt stora soffan är en mycket inbjudande detalj och tillåter många personer att umgås tillsammans över ett glas vin i väntan på maten. Lägenheten är lokaliserat på den fjärde våningen i en byggnad med tillgång till hiss, möjlighet till parkering och en nödtelefon dygnet runt. Lägenheten välkomnar även djur och således tillåts också ledarhundar.

License : HUTB-001245

Swedish

Elegant lägenhet nära Sagrada Familia, Barcelona

Från      66€ / NATT
Från 1350€ / NATT

Handicap Apartments Barcelona

Denna vackra lägenhet för korttidsuthyrning är en av våra favoriter när det kommer till handikappanpassade lägenheter. Inredningen är en stilren kompisition av enklare möbler med mer moderna detaljer med förstaklassiga karaktärsdrag. Lägenheten är högt i tak, synliga träbjälkar och parkettgolv vilket tillåter gäster i rullstol att röra sig fritt i lägenheten. Fylls till ro av denna lägenhets harmoniska och fantastiska färgpalett i mossgrönt, mörkbrunt och vitt.

Det rymliga vardagsrummet har en låg soffa och bord, dessutom en balkong vilket släpper in rikligt med solljus i lägenheten. Det tre sovrummen, två med dubbelsäng och ett med en enkelsäng, är stora med gott om förvaringsutrymmen. Byggnaden har tillgång till hiss och med elektroniska funktioner placerade i en välanpassad nivå för rullstoldbundna gäster. Denna lägenhet är belägen i det fina området Eixample, bara några minuter ifrån Gaudis värdsberömda verk Sagrada Familia vilket  nyligen har tillförsetts med ramper till ingången och kyrkan så att alla kan ta del av detta mästerverk. Närmsta hållplats delar, vilket även delar samma namn, är endast några minuter ifrån lägenheten och är tillförsedd med en hiss.

License : HUTB-002031

Swedish

Alla byggnader som har presenterats ovan är våra främsta handikappanpassade alternativ och som har flera likheter mellan sig. De har alla tillgång till hiss och en nödtelefon dygnet runt för att garantera säkerheten för gästerna. Samtliga tillåter även husdjur vilket betyder att ledarhundar är välkomna. Alla lägenheter går i stil genom att vara moderna till utseendet och funktionsmässigt med öppna ytor för att underlätta för våra rullstolsbundna gäster. De är även centralt lokaliserade i Barcelona vilket skapar en enkel tillgång till stadens mest populära turistattraktioner.

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra speciella erbjudanden Barcelona Home!

Lediga boenden i Barcelona

view more apartments swedish

Handicap Apartments Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top