Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Guide för latinska dansälskare
Latin-Dance-flower

Guide för latinska dansälskare

Oavsett om det är en form av motion eller ett fysiskt uttryck, danser är ett sätt att hålla kroppen flytta på ett spännande sätt. Från Salsa till Kizomba till Bachata har Barcelona en stor gemenskap av latinska dansfläktar och när du är biten av dansbuggen, finns det ingen stopp! Det finns många ställen i staden där du kan berika dig med latinsk kultur i form av dans och mat.

Element 2Vad ska man hitta på?

#FeeltheRhythm

Känn rytmen genom att antingen gå till latinska dansklubbar, dansmöten och dansklasser med dina vänner eller kära. Var noga med att börja din dag eller natt med en bra tallrik med latinamerikanskt kök innan du dansar din natt bort! L’Eixample är det område du vill fokusera på för att leta efter lite latinsk klubb + kök och vi har valt några av våra favoritplatser.

moijto

Mojito Dance Club är känd för de dansklasser de erbjuder i staden som salsa och bachata från torsdag till söndag. Det finns internationell latinmusik på lördagar och latinska levande orkestrar som spelar på söndagar. En av de bästa latinska vibbarna i Barcelona, Antilla club har två områden för dem som älskar Bachata, Salsa och Bailongos. Annat än det, de har levande musik med kubanska band och det här är något du inte vill sakna! Sist men inte minst är El Dio-klubben känd för sin variation av nationell och internationell latinmusik som spelas i arenan från torsdag till söndag.

#Dans lektioner

Ett annat alternativ som du kan göra om du föredrar något som är mer på den professionella sidan är att du kan delta i dansklasser i studior som finns i staden. Vi valde specifikt 3 studior där du kan lära dig vissa latinska dansstilar.

Seven Dance är en studio där du kan lära dig tre olika latinska dansar ut ur de 6 som de lär. Du kan komma för en gratis klass för att hjälpa dig att bestämma vilka klasser du vill innan du registrerar dig. Barcelona Flamenco – som du redan kan gissa, lär sina elever flamenco dansens konst. Du kan antingen lära sig dansen, spela gitarr och kastanjer eller lära sig att sjunga. De organiserar också en mängd Flamenco-program för att du ska titta och njuta av. Last but not least Dansemotioner är en barnvänlig studio som kan undervisa många olika dansstilar.

Något annat som du kan göra som en grupp ska dansa möter upp och dansklasser. Genom att använda webbplatsen meetup.com kan du hitta många aktiviteter som händer i ditt samhälle, som delar samma intressen som dig – det sträcker sig från socialdans och dansklasser, så du är inte begränsad!

Element 3Vart ska man äta?  

 

Det är bara rättvist att slutföra din latinska upplevelse genom att få en tallrik av din favorit latinska köket. Våra personliga favoritplatser runt staden är som följer:

#Restaurang Argentina Vinya Rosa

Dess faciliteter utgör en mysig atmosfär med parisiska påminnelser förnyad med personligheten hos de mest eleganta restaurangerna i Buenos Aires. Restaurangen Argentina Vinya Rosa är specialist på grillade kött, menyn och menyerna klarar av köttkvaliteten från Argentina, Uruguay och Nebraska som glädjer de mest utsökta palatsna.

#Restaurante Cubano – La Giraldilla

Det är en autentisk kubansk restaurang nära Sants Metro, med bra service och bra mat. Tänk på att personalen oftast talar spanska! Det är en utmärkt dold pärla i Barcelona, eftersom det inte finns många kubanska restauranger i Barcelona och de i centrum av staden kan vara mycket dyra.

#Gonzalez & Co – Mexicana

Färsk och god Tex-Mex biljettpris på denna nya matplats precis utanför den livliga Diagonal. Starrätterna från Gonzalez & Co är burritos, nachos och quesadillas, som kan baseras på kyckling, kalvkött, biff eller fläsk. De har också alternativ till veganer och celiacs, som den berömda burrito bowen eller quesadillas med sauterade grönsaker. Att följa med sina rätter är inget bättre än en kall mexikansk öl, bland annat de klassiska som Corona, Pacífico och Negra Modelo.

För fler rekommendationer har vi båda våra Äta & Dricka avsnitt och kategoriseras Mat & Restaurang Guide!

Element 1Var ska man bo?

Ta en titt på våra lägenheter för latinska dansälskare i Barcelona:

De är alla i centrum nära så många fantastiska restauranger.

FÄRGLATT BOENDE MITT I BARCELONA

Denna underbara lägenhet presenterar en grupp rymliga och möblerade sovrum med alla nödvändiga förutsättningar för din vistelse. Dess pittoreska dekoration, som består av väggar i varma färger och apparat av modern och minimalistisk stil , liksom dess utrymmen fulla av naturligt ljus och utmärkt utseende, gör den till perfekt plats att besöka Barcelona med familj eller med en grupp vän.

Från 60€ / NATT| 66m²

 

 

 

SÖT LOFT FÖR UTHYRNING NÄRA CASA BATLLO

Med sin unikt öppet utrymme och utsökt layout , erbjuder denna lägenhet en perfekt blandning av moderna dekorativa inslag och arkitektoniska detaljer om rustik karaktär för att skapa en atmosfär full av värme och funktionalitet. Dess utsatta träbjälkar, minimalistiskt kök och varma trägolv gör denna lägenhet till en plats där du kan koppla av och vila i slutet av dagen, det perfekta stället för par, familjer eller små grupper.

Från 72€ / NATT| 35m2

 

  

 

LÄGENHET I EIXAMPLE NÄRA LA PEDRERA

Elegant lägenhet belägen i en modernistisk byggnad från början av 1900-talet. Inredningen och möblerna är av minimalistisk och funktionell stil med en touch av modern design. Denna charmiga lägenhet med trägolv är perfekt för par eller arbetare som söker lugn och avkoppling när de kommer hem. Dess sovrum med eget badrum är helt skilt från resten av lägenheten och köket är inrett i varma färger. Det är enkelt, praktiskt och är fullt utrustat.

Från 83€/ NATT| 55m2

 

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top