Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / GoCar Tours – spännande sätt att utforska Barcelona
GoCar Tours

GoCar Tours – spännande sätt att utforska Barcelona

Letar du efter ett nytt sätt att se staden på? Prova på att köra runt i en liten gul bil. GoCar Tours i Barcelona är ett nytt och spännande sätt att upptäcka staden, olikt från allting du tidigare upplevt under sightseeing. De små, gula och smarta bilarna tar dig runt staden, så att du kan upptäcka den själv. Det finns ett inbyggd GPS-system som ger dig vägbeskrivning, såväl som berättar om Barcelonas sevärdheter.

go-car-2

GoCar turer

Den lilla konvertibla bilen tar dig runt om i staden, så att du kan upptäcka på egen hand. Det finns ett inbyggt GPS system med inspelad guidning med en röst som berättar om de olika stoppen i Barcelona. Företaget erbjuder olika typer av turer och event. Ni kan välja en strand och shopping-tur  vilket tar er runt stadens center och stränder. Denna tur är på 2,5 timme och inkluderar attraktioner likt ARC DE TRIOMF och även DIAGONAL DE MAR för shopping.

Ni har även möjlighet att göra en 3-timmar tur baserat på Gaudis mest kända verk. Vidare ger Barcelona Experience Tour er en inblick i de främsta turistattraktionerna på 2,5timma. Sist men inte minst finns även favoriten All Inclusive Tour vilket bjuder på attraktioner, aktiviteter, mat och shopping. Kolla in GOCAR för att se alla turer de erbjuder och deras eventerbjudanden för möhippor och mycket mer.

go-car-1

Om ni inte önskar att bli guidade av en GPS så har ni möjligheten att boka in en guide från Go Car som personligen kan ta er runt i staden. Om ni trots allt föredrar en GPS, så går det att välja mellan åtta språk: Engelska, Spanska, Franska, Italienska, Tyska, Portugisiska, Ryska och Katalanska. Priset inkluderar en full tank (ni kan lämna tillbaka den tom), två registrerade förare, en tredjehands försäkring och hjälm vilket även är ett krav. Ni behöver ett giltigt körkort för att köra Go Car, om ni inte har ett europeeiskt går de tbra med ett internationellt körkort. För 15 euros erbjuder Go Car även tjänstne att översätta ditt körkort för användning i spansktalande länder, giltigt för ett år.

GoCar rabatt med Barcelona-Home

Genom att boka med Barcelona Home kan ni alltid få upp till 10% rabatt, allt ni behöver göra är att uppge koden “BCNHOME” när ni bokar online!

happy-birthday-to-you-2

view more apartments swedish

button_more-articles (1)

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv fritidsaktiviteter turer

Boende Barcelona


Scroll To Top