Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Gaudi Lägenheter i Barcelona
Gaudi Apartments Barcelona

Gaudi Lägenheter i Barcelona

Barcelona är en stad känd för sin unika mix av gotisk stil med modernistiska (Katalansk modernism) mästerverk, och dessutom inslag av högteknologisk arkitektur, så som den 28 vånings byggnaden Torre Agbar i Poblenou området. Den konstnär vilket haft störst influens över staden är troligen den katalanska arkitekten Anton Gaudi vilket blev känd för sin unika och naturinspirerande stil. För beundrare till Gaudi har vi sammanställs våra tre främsta Gaudi lägenheter i Barcelona vilket tillåter ett enkelt besök till hans mästerverk.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

 Swedish

Vacker lägenhet intill Passeig de Gracia

Från     173€ / NATT
Från 4500€ / MÅNAD

Gaudi Apartments Barcelona

Först ut bland våra favoriter av Gaudi Lägenheter i Barcelona är belägen endast en kort bit från det kända Casa Battló och Casa Milà (La Pedrera), två av arkitektens mest kända verk vilket återfinns på den populära shoppinggatan Passeig de Gracia. Inredningen på lägenheten avspeglar de klassiska särdragen för en traditionell bourgeois i Eixample. Det är högt i tak, detaljer i mosaik och pittoresk balkong med utsikt över området. Balkongen nås genom en elegant dubbeldörr gjort i nyputsat trä. Dessa inslag blandas med alternativ och vintage designermöbler, så som en chick svart lädersoffa. Skandinaviskt präglade svarta stolar står runt ett transparent glasbord och ett vackert turkost SMEG-kylskåp i köket. Sovrummen är smakfullt inredda med en genomgående rustik och chic design. De varma nyanserna i grått, brunt och beige vilket får dig att infinna ett lugn och känna dig som hemma. Lägenheten har en fräsch och stilfull känsla vilket gör det till det perfekta boendet att koppla av i innan du beger dig ut för att upptäcka Barcelona.

License : HUTB-010178

Swedish

Hyr en lägenhet i Barcelona

Från      99€ / NATT
Från 2530€ / MÅNAD

Gaudi Apartments Barcelona

Nära det magnifika Parc Güell finns denna artistiska duplex lägenhet vilket är perfekt för studenter och entusiaster av den katalanska arkitekten Gaudi. Inredningen är karaktäriserad av en grön och brun färgpalett, blomsterdekor, levande växter och en mossgrön matta vilket adderar en naturlig känsla till lägenheten. De mes framstående inslagen i lägenheten är den silvriga golvlampan i metall vilket hänger över vardagsrummet och den industriella och moderna spiraltrappan vilket finner sin väg till andra våningen. Under din vistelse kommer ni ha tillgång till pool och ett trädäck på byggnadens terrass. Detta härliga loungeområdet är möblerat med bekväma solstolar vilket är perfekta för att sola och läsa en bok om katalansk arkitektur i.

Lägenheten är lokaliserad i ett lugnt bostadsområde när Lesseps (L3) metrohållplats vilket ger en utmärkt position med metron i förhållande till Passeig De Gracia och Guadis Casa Batlló och casa Milà, samt Plaza Catalunya och det populära El Gótico området. Parc Güell och det intilliggande Gaudi Upplevelsemuseum är endast en kort bit bort.

License : HUTB-003971

Swedish

Hem att hyra i Eixample, Sagrada Familia

Från     110€ / NATT
Från 2550€ / MÅNAD

Gaudi Apartments Barcelona

Eller vad sägs om Gaudis mest symboliska verk, hans idag ännu ofärdiga symfoni, hans signum, i centrum för er utsikt från vardagsrummet? Ni har möjligheten att ha just detta från ett av våra främst Gaudi Lägenheter i Barcelona – denna ljusa och härliga tvårumslägenhet är lokaliserad precis bredvid Sagrada Familia. Lägenheter bjuder in till en fantastisk utsikt över den berömda kyrkan från loungesalen och från en privat balkong vilket nås genom vardagsrummet. Lägenheten är stilrent inredd, med både praktiska och bekväma möbler samt är minimalt dekorerad för att skapa rymd och en öppen atmosfär. Ni kommer bli förtjusta i den eleganta och soliga matsalen med en vackert blått glasbord och ett antikt vitrinskåp längs väggen. Sovrummet är rent med en vit design och dekorerad med några få detaljer i svart och vitt. Det finns dock flera stora garderober för att maximera möjlig förvaring.

Lägenheten är suverän för beundrare av Gaudis konst och skapelser vilket söker logi som tillåter arbete under vistelsen, då det finns ett kontor med skrivbord och stol. Detta arbetsutrymme är kanske mindre iögonfallande för den som söker koncentration i förhållande till vardagsrumsvyn, med en av Barcelonas mest ikoniska och besökta byggnader vilket sträcker sig högt precis utanför fönstret.

License : HUTB-002111

swedish

 

Ingen resa till Barcelona är komplet utan att besöka minst ett av Gaudis mästerverk. Genom att boka ett av våra boenden under kategorin Gaudi lägenheter i Barcelona kommer ni har chansen att bevittna dessa magnifika strukturer om igen under ert besök.

 

Letar du efter boende i Barcelona? Kolla in våra unika erbjudanden på lägenheter runt om i staden med Barcelona-Home!

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Gaudi Apartments Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top