Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Familjevänliga lägenheter i Barcelona
Family-Friendly-Apartments-in-Barcelona-955x508

Familjevänliga lägenheter i Barcelona

Barcelona är den näst största staden i Spanien och huvudstaden i regionen Katalonien. Staden är välkänd för sin världsarkitektur av Antoni Gaudí samt dess fantastiska stränder, gröna parker, fina museer och eleganta restauranger.

Finns det någon bättre plats att besöka under sommarlovet eller för att njuta av en upptäcktsresa? Låt oss hjälpa dig hitta rätt boende för din kommande semester i Barcelona.

Nedan kan du hitta några av våra bästa familjevänliga lägenheter i Barcelona. För mer information besök vår hemsida här!

Se här! Lägenhet i Gracia med två sovrum kök och balkong

Från 88€ per natt
Från 1100 € i månaden

TWO BEDROOM APARTMENT IN GRACIA;barcelona-home

Denna lägenhet är perfekt för en familj som önskar att bo i ett lugnt område samt nära till stadskärnan. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med en våningssäng, vilket gör det perfekt för familjer med små barn.

Den idealiska utformningen av köket och vardagsrummet gör det enkelt för dig att titta på barnen medan det lagas mat i köket.

Beläget i Gracia-distriktet, är denna härliga lägenhet med två sovrum mycket nära Paseo de Gracia och Diagonal. Gracia har många attraktioner för barn,

vilket ökar dess lämplighet för familjer ytterligare. Sevärdheter i området, omfattar allt från parker, promenader och matställen som särskilt passar dem som har en söt tand.

Licens: HUTB-001663

Hyr En bekväm familjelägenhet nära Sagrada Familia

Från 77€ per natt
Från 1466€ i månaden

Denna lägenhet är perfekt för en familj på 5 medlemmar. Den erbjuder tre sovrum och ett stort vardagsrum. Utrymmet är tillräckligt stort för att en familj ska binda och skapa minnen tillsammans. Det slösas inte mycket tid på att göra sig redo att gå ut och utforska staden med dessa två badrum! Inte bara kommer lägenheten att vara perfekt i storlek och lämplighet, dessutom är grannskapet också passat för familjetemat. Utbilda dina barn inom Gaudís underbara arbete genom att ta dem till den närmaste, ikoniska Sagrada Familia bara några steg bort.

Licens: HUTB-006663

 Villa me pool och trädgård uthyres i Montjuic, Barcelona.

Från  157€ per natt
Från 3636€ i månaden 

Har du en mycket stor familj som du bara inte kan åka på semester utan? Titta inte längre! Denna eleganta och moderna villa erbjuder allt du kan önska dig för en familjesemester. Villan rymmer upp till 10 personer och risken finns att dess skönhet hindra dig från att utforska Barcelona och stanna hemma istället. För de dagarna du inte vill spendera mycket pengar kan du och din familj koppla av i poolen.

Villan är beläggen i Montjuic området, hem för oändligt många platser att besöka och utforska. Allt från museer, slott, otroligt upplysta fontäner till Barcelonas olympiska stadion, således kommer du aldrig att vara kort om någonting att göra på de dagarna då du önskar att vandra runt på stan.

Licens: HUTB-009161

buttoms

If you feel like you an apartment isn’t what you need, you can always check out some great hotels here in Barcelona!

Have a look at all the hotels!

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our SPECIAL DEALS ON APARTMENTS all over the city with Barcelona Home!

button2 (1)button1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top