fact

FACT

”We don’t follow trends. We believe in good music and good artists”. Vilken klubb kan vara så modig att påstå detta? Du behöver inte leta länge. Detta är FACT- event och promotion specialister med stor fokus på avantgarde elektronisk musik. De existerar inte för att förändra världen och de ser inte heller sig själva som alternativa. FACT lever och andas för dans musik, och strävar alltid efter att ge den bästa fest erfarenheterna man möjligtvis kan få.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

FACT´s motto reflekteras tydligt i deras event. Är du intresserad av att gå på ett? Inga problem. De gillar att överraska och organisera event på olika ställen. FACT startades i Barcelona 2010 och har sedan dess blivit ett globalt märke som redan har lämnat sina fotspår i städer som Ibiza, London, Rio De Janeiro, Miami, Sydney, Paris, New York, Beirut, Belgrad, Peking, Berlin och många flerI Barcelona hittar man dem på Pacha och L’ Atlantida. Faktum är att FACT aldrig står stilla- de rör sig allt dansande framåt.

Hitta ditt boende nu!

Fact club

Gratis gästlista FACT

VIP bordsreservation FACT

FACT gör även agentur bokningar och håller i projekt som kan karaktäriseras som innovativa. De utvecklar kundförslag där elektronisk musik är kombinerat med stora doser av fantasi och engagemang. Allting kretsar kring att skapa fester av hög kvalité. Deras huvudsakliga artister som finns tillgängliga att boka till ditt nästkommande oförglömliga event inkluderar, Andre Buljat, DJ Herr, Javi Sampol och Rick Maia.

FACT påstår inte att de exklusiva. De är enbart universella musik älskare som inte ser några gränser i världen. All följa trender är inte vad de strävar efter att göra, så försök vara universell och testa på och upplev deras typ av musik!

Se deras kalender HÄR

Boka DJ:s HÄR

Adress: Carrer Rossello 484-486, 08025, Barcelona.
Priser: Gratis genom att sätta upp sig på Barcelona Home’s lista.

För Barcelona-Homes gästlista var vänlig notera att klubben har rätt att neka inträde ifall man inte följer klädkoden eller respekterar lokalens regler.

✔ Klädkod:

♀ Tjejer: Klänning och klackar

♂ Killar: Skjorta och finskor (ingen t-shirt eller sneakers)

Gratis gästlista FACT

VIP bordsreservation FACT 

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top