Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Exklusivt hus för familj eller grupp!
p1ak3fd8ab1416fc1tba17un8old

Exklusivt hus för familj eller grupp!

Ibland kan det vara svårt att resa med hela familjen eller som en stor grupp när det kommer till att hitta ett ställe att på. För att hitta ett boende som rymmer alla händer det att en får kompromissa när det gäller standarden istället. Nu behöver ni inte göra det tack vare vårt exklusiva hus med fem sovrum , vilket  är den ideala lösningen. Det centrala läget, nära Plaça Espanya, ger dig möjligheten att besöka även de mindre kända men högst sevärda attraktionerna likt Kataloniens konstmuseum eller Juan Miro parken. Detta är det perfekta området då det är lugnt och tryggt men fortfarande central samtidigt som man slipper de värsta turistströmmarna. Trevåningshuset har närhet till kollektivtrafiken vilket öppnar upp för hela Barcelona. Denna delen av staden erbjuder även ett brett utbud av affärer och restauranger. Kolla in fler av Barcelona-Homes lägenheter för stora grupper HÄR.

Exklusivt hus med fem sovrum

Fråf 198€ / NATT

5 bedroom luxury house for rent

Huset har en stor möblerad takterass vilket utgör det utmärkta stället för en middag i kvällsolen. Här finns det gott om plats för att umgås eller bara ta det lugnt i solen då terassen är på otroliga 75m2. Huset är fördelat på tre våningar med ett vackert inrett kök, vardagsrum och matsal. Inredningen är välgenomtänkt, modern och nytänkande med ljusa rum och högt i tak vilket skapar en härlig rymd.

Living room

Sovrummen är elegant inredda och lyckas skapa den perfekta kombinationen av hemtrevligt och lyxig känsla. Huset är beläget på en lugn gata vilket tillåter en paus från stadens brus. De fem sovrummet tillåter en grupp eller familj på åtta personer att sova här. Den varma inredningen tillåter alla att trivas här. Vissa av rummen har till och med en egen liten balkong.

Bedroom

Detta boende kan hyras för både kortare och längre vistelser och ser till att ert besök i Barcelona blir så lyckat som möjligt. Här kan ni njuta av det centrala läget och exklusiviteten i form av de stora interiära ytrymmena. Detta boende kommer med stor sannolikhet att få er att känner er som hemma medan ni upptäcker allt vad Barcelona mer har att erbjuda. Och förresten, nämnde vi att denna bostad kommer med tillång till pool?

Pool access

License : HUTB-001183

Swedish

Map

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top