Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Erasmus studentlägenheter
p1b7d1qehf1duv1uih61ti2110o4-955x508

Erasmus studentlägenheter

Erasmus-studenter röstade fram Barcelona som en av deras främsta destinationer i Europa. Barcelona är en av de mest populära namnen på bucketlistan för studenter som vill uppleva den dynamiska stadens liv och rörelse. Av orsaker som – kultur, arkitektur, väder, sport, levnadskostnader och universitet är denna stad en favorit hos de studerande. Om du letar efter Erasmus studentlägenheter under din studie eller praktik i Barcelona, kan Barcelona Home erbjuda dig en bred lista över lägenheter, rum och studior för dig att välja; vare sig det är korttids eller långsiktigt. Dessa egenskaper är av olika storlekar och mönster till de bästa priserna. Kontakta oss för att ta reda på tillgängligheten av dessa lägenheter. Vi förstår de svårigheter som är förknippade med jakten på den perfekta lägenheten. Tvecka inte! Barcelona Home är här för att hjälpa dig att slå dig ner. För att komma till ditt bekväma och billiga studentboende, kontakta oss via e-post eller via vår online kundrepresentation från vår hemsida.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

CHARMIG LÄGENHET I CIUTAT VELLA

Från 750 € / MÅNAD

CHARMING APARTMENT IN CIUTAT VELLA

 

Om du älskar nattlivet och vill leva i Barcelonas kulturella och historiska centrum, är denna studentlägenhet för dig. Ciutat Vella är ett dynamiskt område på grund av dess närhet till så många kända platser i mitten: besök Plaza Catalunya för shopping och restauranger, La Rambla för sena nattpartier, Katedralen för historisk attraktion, Barceloneta för strandkultur och så vidare. Lägenheten ligger några minuter från universitetet i Pompeu Fabra med buss och fot. Denna rymliga lägenhet för två personer har en modern inredning och får gott om solljus i alla rum. Sovrummet har två enkelsängar, som kan sättas ihop för extra komfort, en garderob och skåp. Vardagsrummet är inrett med ett elegant matbord, en bekväm soffa och ett skåp. Badrummet är utrustat med kvalitets badrumsapparater. Slutligen finns det ett modernt och fullt utrustat kök med allt inom armens räckhåll. Platsen är bekvämt för kollektivtrafik: nära gångavstånd till tunnelbanestationen Urquinaona (L1 och L4) och till bussarna. Cykling i detta distrikt är ett alternativ på grund av sina plana områden.

buttoms

PRIVATRUM ATT HYRA I BARCELONA

Från 430 € / MÅNAD

p18kjdf64ed121c1pj8113r2p994

 

Detta privata rum, i stadens centrum, kan du vila bekvämt efter en hård dag på universitetet. Lägenheten har en terrass / balkong som ser över gatan. Köket och badrummet är välutrustade för din komfort.

Fastigheten ligger några minuter från tunnelbanestationen Arc de Triumph. Med enkel tillgång till stadens centrum, vanliga marknader och världsberömda sevärdheter, erbjuder denna bostadsfastighet dig en unik fusion av lugn och rörelse. Du kan också lugna din hunger från närliggande restauranger av olika typer av mat. Det ligger också mycket nära Parc de la Ciutadella, en av de mest kända parkerna i Barcelona.

buttoms

BIZFLAT ATT HYRA I BARCELONA

Från 1763 € / MÅNAD

p193l4dp04e5qipsdcduj77l9

 

Studentlägenheten har ett enkelrum och två dubbelrum. Det ligger i en privilegierad del av Barcelona, bara några meter från den berömda Sagrada Familia-kyrkan. Den majestätiska utsikten över denna kyrka är synlig från terrassen, där du kan undra och titta på den plats som har byggts i mer än ett sekel. Det livliga Sagrada Familia-området är rikligt i kaféer, restauranger och stormarknader. En kort bit från lägenheten är parker som är perfekta för att springa på morgonen. Lägenheten ligger en kort promenad från tunnelbanestationen Sagrada Familia och flera busslinjer med tillgång till stadens centrum.

 

buttoms

Vill du hyra en lägenhet i Barcelona? Kolla in våra specialerbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona Home!

Boenden i Barcelona

view more apartments

Zrzut ekranu 2017-02-07 o 12.28.14

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top