Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Guide för ensamresenärer i Barcelona
Itinerary-for-solo-travelers

Guide för ensamresenärer i Barcelona

Resa själv i Barcelona

Att resa solo kan vara en av de mest avreglerande erfarenheterna av ditt liv. Till skillnad från konventionell resa, där vi liknar får som följer varandra, öppnar vi till en ny stad av sig själv en helt ny rike av möjligheter och låter dig få en verkligt personlig och ibland slumpmässig upplevelse. Barcelona är en stad av resenärer , med människor som kommer från alla hörn av världen för att utforska sina smala gator och njuta av sin autentiska spanska kultur . Som ensamresande kommer du aldrig att vara ensam i Barcelona, eftersom den presenterar otaliga möjligheter att träffa människor i samma situation, vilket gör den till en verklig internationell stad. Men så exklusiv som solo resor kan vara, kommer du in i riken för det “okända” och det kan vara skrämmande för även de mest erfarna resenärerna. Av denna anledning har vi sammanställt en resväg som är speciellt utformad för att hjälpa dig att se staden och dess omgivande områden och interagera med människor längs vägen.

Barcelona

Element 2Vad ska man hitta på?

Utforska staden

Det bästa sättet att uppleva staden som ensamresenär och att träffa andra i liknande situationer som du ska göra en gratis promenad / cykeltur. Lyckligtvis är Barcelona hem för många företag som erbjuder denna tipsbaserade tjänst. De träffas i allmänhet varje dag på Plaça de Catalunya och kan identifieras av sina olika färgade t-shirts och paraplyer. Erbjuder olika rutter baserat på gynnsamma teman som modern gatukonst, Gaudi och modernism och den förbjudna rundturen i Barcelona, har de något att överklaga till alla människors intressen. Dessa turer är anpassade till ensamresenärer, eftersom de tillåter dig att interagera med dina medarbetare och i allmänhet avsluta med deltagarna att gå till en bar för en drink. Guiden erbjuder vanligtvis sin kontaktinformation om deltagarna letar efter framtida rekommendationer om ställen att äta, saker att se etc., vilket gör dem till den perfekta första aktiviteten för din solo Barcelona resa. Bokning av ditt utrymme online rekommenderas.

Streets

Kolla in några av Gaudis verk

Gaudi! Namnet är nästan synonymt med katalansk arkitektur och hans fascinerande mönster kan ses hela staden och bortom. För dem som reser solo, kan du spendera en dag på att utforska Gauds verk, så att du kan resa till olika platser för att dela ditt awe med andra likasinnade människor. Medan det finns så många Gaudi-attraktioner, har vi valt vår topp tre som lovar att förvåna alla.

  1. Parc Guell– en offentlig park bestående av trädgårdar och byggnader på Carmal Hill som var utformad av mosaiska och oregelbundet formade byggnader. Biljetter hittar du här.
  2. La Sagrada Familia – Det här är den största oavslutade romersk-katolska kyrkan i världen och dess design liknar en saga. Vi kan erbjuda dig snabbspårsbiljetter här, så du behöver inte stå i långa köer.
  3. Casa Balló – beläget i centrala Barcelona, detta är en av Gaudis mästerverk. Detta är en oövervinnlig byggnad med sina ovala fönster, flytande skulpterat stenarbete, fasader dekorerad med en färgstark mosaik av trasiga keramiska plattor och drakeinspirerat tak. För att besöka Casa Baltó, få dina biljetter här.

Använd koden “ BCNHOME ” för att utnyttja en 20% utanför Gaudis utställningscenter före din väg för att lära dig om Gauds liv och arbete.

Aktiviteter utomhus

Efter att ha upptäckt staden och dess folkets underverk, ta en paus från stress och rörelse och hoppa på en buss / tunnelbana ut till Montjuic . Montjuic är en ikonisk kulle med utsikt över hamnen som från olika synpunkter erbjuder enastående utsikt över staden. Precis som Ed Sheeran säger, finns det ett slott på kullen och det fungerar nu som ett museum som rymmer tillfälliga utställningar som kan besökas för € 5 eller gratis på söndag eftermiddagar. För ensamresenärer är denna attraktion perfekt för dem som vill ta in panoramautsikt av staden och gå många av spåren i parken medan man blandar med andra vandrare. När det gäller att nå slottet finns det några alternativ som inkluderar att ta Funiclar järnväg som är ansluten till tunnelbanan, genom att ta linbanan eller genom vanlig gammal vandring uppför backen.

Montjuic

Se en fotbollsmatch

Det finns ingen bättre form av solidaritet än en samling av FC Barcelona fans på Camp Nou för en fotbollsmatch. För dem som reser solo, kommer du att delta i en fotbollsmatch som står i tusentals uppblåsta fans som alltid letar efter en ursäkt för att bli vän med en supportersamfund . Före matchen firar fansen med musik, dans och chanting, vilket ger en spektakulär show i sig som den representerar Barcelonas starka sportkultur. Du kommer aldrig vara ensam i Barcelona FC matchen och, vem vet, du kan till och med sluta dela några drinkar med med fläktar som om de var dina bästa vänner.

Om du vill vara säker när du köper biljetter till dina erfarenheter i Barcelona, läs sedan vår artikel om Pålitliga sportbiljetter i köpa i Barcelona.

Barcelona

Besök en bar

Språkutbyte

Ta en paus från alla åtgärder och delta i ett språk möte i allmänhet i en bar. Språkomträningar är exakt vad de låter som, de är en händelse där människor från hela världen möts och hjälper förbättra sina språkkunskaper medan de njuter av några drinkar. En enkel google-sökning kommer att berätta din närmaste träff och de lovar att vara en bra natt med ett stort antal likasinnade personer.

The Wild Rover

Det är ingen bättre välkommen och känner att du hör hemma än att ta en resa till en irländsk bar ! Proclaimed som ” det bästa från irländska barer i Barcelona ” The Wild Rover är en populär irländsk bar i Barcelona, både av lokalbefolkningen och andra internationella besökare. Ger ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker samt Live sports-tv som visar några av de största matcherna i Europa. Puben ligger i hjärtat av Barcelona, i närheten av La Rambla .

Irish bar

Nattlivet

Om du vill gå till stora dansklubbar i Barcelona är det lättast att komma in om du är på deras GÄSTLISTA . Barcelona-Home har en gästlista med ett brett utbud av klubbar att besöka. FÅ LISTA FÖR KLUBBARNA HÄR!

nightclub

Element 3Vart ska man äta?

Bacoa

Bacoa har flera ställen i Barcelona, men den mest populära är nära  Placa de Universitat. På Bacoa hittar du några av de mest läckra hamburgarna i staden färskt grillad och serveras med knäckta och läckra pommes frites på sidan. Köttet i hamburgarna är organiskt och kan spåras tillbaka till certifierade spanska gårdar. De erbjuder ett brett utbud av alternativ, inklusive den traditionella biffburken, tillsammans med vegan och vegetarisk hamburgare, till och med en kyckling hamburgare. För dem med en glutenfri diet erbjuder de också hamburgare som sallader, utan brödet. När du anländer, markera helt enkelt den typ av signaturburger du vill ha eller anpassade-välj dina påfyllningar.

Bacao

Can Paixano

Kan Paixano är en mycket äkta spansk bar belägen i den gamla fiskarens stadsdel av Barceloneta. Sedan 1969 har Can Paixano specialiserat sig på sin berömda Cavas (mousserande vin) och spanska snacks. Platsen är väldigt liten, det har inga platser och vanligtvis finns det många människor som pratar högt, så var redo för denna typiska spanska upplevelse! Du kan komma hit varma smörgåsar och hamburgare för högst 3 € och lite lokala kött, ost och tapas för cirka 3 – 4 € . Dessutom, för ett glas hemma cava betalar du bara 1,10 €.

Flax&Kale

Flax&Kale är en hälsosam flexitarian restaurang och en perfekt plats för dem som söker vegetariska alternativ. Alla diskar är utformade för att maximera det organoleptiska nöjet med hänsyn till näringsvärdet. 80% av maten är växtbaserad och utarbetas med endast vegetabiliska ingredienser. Växter, grönsaker, frukter, nötter och frön , i sitt naturliga tillstånd, har den största mängd vitaminer, näringsämnen och enzymer i naturen.

Vegetarian

Element 1Var ska man bo?

Ta en titt på våra boenden för ensamresenärer i Barcelona:

p17ku2ddrs12tufhql0611pa1ktt4

Rustik loft i Sants Barcelona

Mysig och vacker loft lägenhet av 50 m2 att hyra i Barcelona ligger i bostadsområdet Eixample , med plats för upp till 4 personer. Det ligger i ett mycket centralt område som har bra förbindelser med stadens centrum och de andra stadsdelarna, mindre än 10 minuter med tunnelbana från Las Ramblas och Plaça Catalunya.

Från €119.58 natten/ 50m2/ Licence: HUTB-005690

 

p1ag80os19pialu47oe1loa1crh5

Lägenhet i Urquinaona

Vackert renoverad lägenhet med en lugnande zen-design som finns i centrala Barcelona. Vi älskar den enkla, sofistikerade dekorationen av vardagsrummet, de neutrala färgerna och släta träytorna, vilket ger ett skräddarsydd utseende. Beläget vid gränsen mellan stadsdelarna Eixample, El Born och El Gótico , är denna lägenhet verkligen i stadens kulturella och historiska centrum.

Från €105 natten/ 45m2/ Licence: HUTB-008604

p19595aa9355i1jnme48ecdv294

Chic vistelse i Barcelona

De olika rummen på denna fina duplex är gjorda för att möta dina behov så att du kan vila i en bekväm miljö. Dess dekoration inbjuder till att koppla av såväl som att njuta av en stad och dess kultur. Ljusstyrkan på alla rum i denna lägenhet är den mest anmärkningsvärda funktionen liksom på plats pool .

Från €165 natten/ 140m2/ Licence: HUTB-000711

 

Letar du efter någonstans att bo under din resa? Vi har täckt dig! Kolla in vår hemsida

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top