Home / Om Barcelona / Cykling i Barcelona
Imagen con licencia Creative Commons de Carlos Lorenzo
Imagen con licencia Creative Commons de Carlos Lorenzo

Cykling i Barcelona

Med cykelturer och cykeluthyrning i Barcelona kan du upptäcka staden Barcelona precis som lokalbefolkningen gör; via cykel. Det är det snabbaste och mest miljövänliga sättet att upptäcka staden på, och inte att glömma det allra roligaste. Hyr en cykel och upptäck staden själv, med priser från 2 timmar upp till en vecka. Du kan även följa med på en av de guidade grupprundturerna som startar dagligen vid 11:00 och 16:30. Från 1:a Juni finns ytterligare en tur från Torsdag till Söndag kl 19:30.

Hitta ditt boende nu!

Barcelona CicloTour

Barcelona Home har hittat ett av de bästa sätten att uppleva cykling i Barcelona, även på din semester. Barcelona CicloTour är det självklara valet för dig. Det pulserande och innovativa företaget var en av de första leverantörerna av cykling som en turisttjänst och daglig transport i Barcelona. Den professionella världen av turism, så som Researrangörer, Event- och Resebyråer, men även universitet, företag och privata grupper har under åren anförtrott sig åt Barcelona CicloTour’s felfria kvalitet och service som förser besökare med möjligheten att upptäcka det riktiga Barcelona. Alla Barcelona CicloTour-guider är flerspråkiga, pålästa och har rest och upptäckt världen för att kunna ge det bästa av sig själva i syfte att göra cykelturen genom Barcelona till en unik upplevelse.

Om du inte letar efter att hyra en cykel, så kanske du vill ta en av våra dagliga guidade turer som visar dig Barcelonas mest populära sevärdheter: vackra verk av Gaudí, de uråldriga gatorna i de Gotiska Kvarteren, det multikulturella området El Raval, stränderna och mycket mer. Vårt team av erfarna, kunskapsberikade guider kommer att lära dig om upplevelser i vardagslivet, med anekdoter om den historiska bakgrunden och Barcelonas mest kända landmärken, på denna fantastiskt avslappnande guidade tur som passar alla åldrar.

Kolla in hemsidan: Barcelona CicloTour

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona service-i-barcelona transport-i-barcelona turer

Boende Barcelona


Scroll To Top