Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Circuit Lägenheter Barcelona
app-1-1-955x508

Circuit Lägenheter Barcelona

Om du vill ha en livlig gay och lesbisk scen, kom till Barcelona. Faktum är att Eixample, Barcelonas mest livliga och centrala stadsdel, också kallas “Gaixample”. Det är ett område cirka fem till sex kvarter sydväst om den berömda high-end shoppinggatan Passeig de Gracia. År 2005 blev Spanien det fjärde landet i världen för att legalisera samma sex-äktenskap. Samtidigt accepteras också transgenderism alltmer. Varje år, värd Barcelona Circuit Festival, den största homosexuella festivalen i Europa, på sommaren i Sitges, en stad i provinsen Barcelona.

Barcelona är ganska tolerant för synen av homosexuella eller lesbiska par. Det finns flera homosexuella och lesbiska barer och klubbar spridda över Barcelona stad. Normalt är de regelbundna partier. Håll utkik efter partyflygorna i butiker och barer i Eixample-distriktet. Om du vill bo nära dessa barer och klubbar har Barcelona-Home flera av dem för dig att välja. För att lära dig mer om Circuit lägenheterna är du intresserad av att du är välkommen att kontakta oss via e-post eller via vår kundservice chat-bar på vår hemsida.

 

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

HYR LÄGENHET I EIXAMPLE

Från    120€ / NATT
Från 2200€ / MÅNAD

Rental appartment Eixample

Den vackra lägenheten i det lugna området Sant Antoni har en vitaktig inredning, vilket ger dig en känsla av renhet och renlighet. Den är tillgänglig för kort eller längre vistelse. Vardagsrummet och matsalen får riklig solljus från långa och eleganta balkongdörrar. Vardagsrummet har en stor soffa, som låter dig vara värd för ytterligare två gäster. Nära matsalen hittar du ett fullt utrustat kök. Det finns fem bekväma sovrum – 3 singlar och två dubbelrum, varav en med balkong, som är tillgänglig från vardagsrummet. Var och en av dessa unika sovrum har en stor hyllplan för att lagra dina kläder. Du kommer också att dela två rena badrum.

Lägenheten ligger nära många kända teatrar och musikställen, inklusive BARTS, Sala Apolo och Teatre Condal. Du kommer bara en kort promenad från Carrer Blai, en livlig gata kantad med utmärkta och billiga tapasbarer. Om du föredrar att laga mat hemma, rekommenderar vi starkt att besöka Sant Antoni-marknaden, där du hittar färska lokala produkter.

License: HUTB-005858

buttoms

COSMOPOLITAN LÄGENHETER, BARCELONA

Från      101€ / NATT
Från 1900€ / MÅNAD

Cosmopolitan Apartment

Den charmiga studion renoveras helt och hållet med nordisk stil, parkettgolv och varma dekorationer. Den tar emot rikligt solljus från golv till tak dörr som leder till balkongen. Fönstret bredvid sängen kommer också att ta in det positiva solskenet för att naturligt vakna upp dig. De ursprungliga synliga strålarna från byggnaden från 1700-talet har bevarats. Det finns ett kök välutrustat för matlagning. Denna mysiga lägenhet är perfekt för par eller vänner som vill bo i en välkomnande atmosfär.

Det är i det fashionabla stadsdelen Barcelona, El Born, som kännetecknas av kyrkan Santa Maria y el Museo Picasso, liksom den bohemiska och kosmopolitiska atmosfären. När det gäller nattlivet hittar du många barer och terrasser som Xampanyet eller El Copetin och bra restauranger som Sagardi.

License : HUTB-002182

buttoms

BILLIG OCH CHICT LÄGENHET I BARCELONA

Från        72€ /NATT
Från 1500€ / MÅNAD

app 3

Denna eleganta boutique lägenhet ligger i hjärtat av Eixample. Vardagsrummet är inrett med smak. Dess tak har utsatt rustika strålar. Den är inredd med en soffa framför en TV och ett matbord. Det finns gott om solljus från golv till tak dörr som leder till den privata balkongen. Golven är gjorda av slät lövträ. Den långa korridoren påminner om ett modernt konstmuseum. De rymliga sovrummen är väl upplysta. Köket är fullt utrustat. De krukade inomhusplantorna hjälper till att förbättra luftkvaliteten på ditt utrymme.

Lägenheten är centralt belägen och väl förbunden med tunnelbana och buss till några av stadens största turistattraktioner, såsom Plaza Espana, Fira de Barcelona och Montjuïcs magiska fontän. Att uppleva lokalbefolkningens livsstil, besöka den närbelägna Mercat de Sant Antoni eller ta en middag i det pulserande området Poble Sec, känt för sina spännande restauranger och barer.

License : HUTB-007576

buttoms

Letar du efter en lägenhet att hyra i Barcelona? Kolla in våra  specialerbjudanden på lägenheter runt om i staden med Barcelona Home!

Boende i Barcelona

view more apartments

mapp

 

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top