Home / Om Barcelona / Kvarter / Bostad i Sitges
Holiday flats rentals in Sitges

Bostad i Sitges

Känd för sina filmfestivaler och karnevaler och bara ungefär en timme bort från Barcelona, kommer du stöta på en fantastisk medelhavskuststad. Bakom kurviga kullar och Garraf, uppstår denna stad Sitges med sina fantastiska stränder, byggd i tider av romarna som en spa-stad. Det är inte bara en av de vackraste platserna i hela Spanien utan staden är också internationellt erkänt som en av de mest toleranta städerna. Detta kan berättas genom den häpnadsväckande mängd homosexuella par på denna plats. Staden har besökts av kända konstnärer som Ramon Casas ochSantiago Rusiñol, vilket gör denna plats till ett kulturellt arv i Katalonien med fantastisk modernistisk arkitektur i nästan varje hörn.

Om du letar efter en nytt semestersälle, så är Sitges är en av de bästa platserna att besöka, du kommer inte att ångra dig. Du kommer finna prestigefyllda hotell och resturanger på en promenad på denna esplanad. Tillsammans med San Bartolomé’s vita asymmetri och kyrkan Santa Tecla, bidrar detta till en perfekt bris att njuta av sol och besök av den berömda Casa de Bacaradi.

Holiday flats rentals in Sitges

Det är ganska lätt att hitta semesterlägenheter i Siges under vintern, men det kan bli ganska svårt under sommaren, eftersom antalet invånare också ökar då. Vill du hitta bra boenden kan du söka dig till bostadsområdet i sin vik och hamnen Aiguadolc som erbjuder fantastiska villor och semesterlägenheter för överkomliga priser. Dessutom så är hamnen ganska nära till centrum, vilket ger dig en snabb tillgång Kataloniens största idrottsanläggning, Pont Ginesta, där Europeiska katamaranen Championship ägde rum. Du kan även gå till den närliggande hamnen Garaff som har olika båtaktiviteter så som ubåtar och båtuthyrning. Utan tvekan ger Sitges dig en stor möjlighet att uppleva kulturella idrottupplevelser.

Om du letar efter en semesterlägenhet i Sitges och föredrar att bo nära de största festivalerna, ska du kolla i den berömda Calle del Pecado. Bortsett från Sitges Karneval erbjuder även staden dig stort utbud av nattliv och det finns plaster så som Atlántida och Pacha. Om du föredrar att fira på en privat plats, kanske du är intresserad av en semesterslägenhet i Las Colinas. Som är känd för sina prestigefyllda villor med utmärkt panoramautsikt och spektakulära vindar.

Är det bara en resa över helgen eller en längre vistelse, är denna lillamedelhavsstad definitivt din nästa destination.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

kvarter

Boende Barcelona


Scroll To Top