Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Apartments near ESADE!
Screen-Shot-2015-09-22-at-18.12.14

Apartments near ESADE!

ESADE är en internationell handelsskola vilket besitter över 50 år av erfarenhet med flera olika Campus, varav två går att hitta i Barcelona. Den globala prestigen för denna skola baseras på den högkvalitativa utbildningen, utmärkta personalen vilket säkerställer den bästa möjliga utbildningen. Skolan var en av de första handelsskolorna att bli tilldelad tre av de mest prestigefyllda och ackrediterade utnämningarna inom branschen, nämligen AACSB International, EQUIS och AMBA. Vidare är ESADE rankad bland topp 10 på en internationell rankning när det kommer till relationer med företagsvärlden, till stor del då företag utbildar sina medarbetare hos ESADEs Executive Education men även att företag anställer skolans examinerade. Skolan erbjuder sina studenter boende men det finns endast ett begränsat antal vilket gör att studenter ofta måste hitta eget val av logi. Det finns flera olika alternativ av logier, bland annat hyra en lägenhet eller hyra ett rum i Barcelona. Detta kommer inte endast tillåta dig att upptäcka staden men det kommer även ge dig en mer autentiska upplevelse och chans att knyta kontakter med lokalbefolkningen. Vi har valt ut en samling med rum och lägenheter vilket ligger i angränsning till ESADE för att underlätta för er studietid.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Charmigt boende i Barcelona 

Från 1200 € / MÅNAD

Flat new ESADE

Denna vackra lägenhet erbjuder den perfekta balansen mellan modernitet och charm. Lokaliserad in Les Corts innebär ett utmärkt läge då det är mellan city och ESADE Pedralbes Campus. Området erbjuder många små butiker, restauranger och barer vilket gör det till ett livligt och tryggt område. Själva lägenheten består av tre sovrum, ett vackert vardagsrum och kök. Inredningen erbjuder en mix av funktionalitet och stilriktighet vilket ger lägenheten en varm och inbjudande känsla.

Swedish

Nyrenoverad studio i Barcelona

Från 730 € / MÅNAD

Ideal studio for ESADE students

Denna mysiga studio erbjuder den komfort, utrymme och avskildhet en kan önska sig under sin studietid här. Lokaliserad nära ESADE Pedralbes Campus, är studion belägen i närhet till både centrum och bekvämligheter så som barer, restauranger och affärer, dessutom innebär läget även god anknytning till resten av staden genom kollektivtrafiken. Den välplanerade studion är 28 m2 med ett sovrum med två enkelsängar vilket kan göras om till en dubbelsäng om så önskas, ett härligt vardagsrum och matsal och en avdelning med ett fullt utrustat kök och badrum. Inredningen är modern och varm med de senaste tekniken. Detta är idealt för en student vilket önskar att kombinera närhet till både skola och stadslivet.

Swedish

Enkelrum i Collblanc

Från 380 € / MÅNAD

Room for rent

Denna lägenhet är perfekt för studenter då den består av ett litet men inbjudande vardagsrum, ett kök och badrum vilket båda är utrustat. Lokaliserat i det härliga området Hospitalet, är du nära alla bekvämligheter du kan tänkas behöva likt affärer, barer och restauranger. Zona Universitaria är endast några minuter ifrån och du kommer ha snabb och smidig tillgång till kollektivtrafiken för att nå alla stadens delar. Sovrummet har en stor garderob, en enkelsäng, byrå och skrivbord.

Swedish

Lägenhet nära centrum

Från 1139 € / MÅNAD

Private apartment near city center

Denna lägenhet är för ett gäng studenter vilket önskar att dela en lägenhet då den består av tre sovrum alla med ett skrivbord. Även denna är belägen i området Hospitalet, vilket innebär det perfekta lägen mellan citycenter och ESADE Campus. Det faktum att den är nyrenoverad har bidragit till härligt ljusintag och är fullt utrustat med den bästa komfort. Lägenheten består av 85m2 uppdelat i tre sovrum (Två dubbelrum och ett enkelrum), ett badrum med badkar och ett moderna kök med en rymlig lounge.

Swedish

Oavsett ditt val av logi kommer Barcelona ha mycket att erbjuda under din studietid, med några av de bästa festerna och mängder av aktiviteter att deltaga i!

Söker du boende i Barcelona? Kolla in Barcelona-Homes lägenheter. Vi erbjuder logier i olika distrikt i Barcelona till ett förmånligt pris.

View more apartments in Barcelona.

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top