Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Boende i Barcelona
Why you should not stay in hotels (2)

Boende i Barcelona

Barcelona är en paradisstad enligt de miljontals turister som besöker staden varje år. Med sin position som rankad topp-5 i Europa har Barcelona det bästa som livsstilen i Medelhavet erbjuder . Med ett nästan perfekt klimat erbjuder Barcelona sina invånare och besökare en unik plats att bo på.
Antoni Gaudi. och Miro Custo.

Barcelona har ett unikt rikt arkitektoniskt, kulturellt och socialt arv som är svårt att hitta någon annanstans. Staden börjar också bli allt mer känd för den växande modebranschen med världskända märken såsom Custo och Mango i täten.

Det är lätt att resa till Barcelona då det finns ett flertal flygplatser, hamnar och stora tågstationer och den som letar kan hitta väldigt prisvärda alternativ. Kollektivtrafiken i Barcelona fungerar bra och är känd för att vara billigare än i andra delar av Europa. Att åka taxi i Barcelona kostar bara en bråkdel av vad det skulle kosta i andra storstäder och det finns många transportmöjligheter nattetid.

Det är svårt och nästintill omöjligt att ha tråkigt i Barcelona då vardagen och utbudet av konst och kultur är stort och finns överallt tillsammans med personer från hela världen. Internationella evenemang och mässor anordnas varje år inom teknik, mat, forskning, musik, extrema sporter, konventioner, lokala fester, konserter, shower. Ett år i Barcelona kan passera enormt snabbt.

Barcelona verkar perfekt, och det är det också! Men som ny i staden kan det vara svårt att hitta en bra plats att bo på. Många väljer att hyra via förmedlingar, andra försöker förhandla direkt med hyresvärdar för att undvika avgifter. Priserna kan bli riktigt höga i vissa områden och kontrakt kan vara säkra men oflexibla.

Barcelona-Home garanterar kvalitetslägenheter i stadens centrum, där du kan vara bekväm under hela din vistelse i BarcelonaKorttidskontrakt och flexibla avtal med hyresvärdar som erbjuder luftkonditionerade och fullt möblerade lägenheter och utmärkt kundservice, gör det lättare att hitta ett hem i Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top