Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Billiga lägenheter i Barcelona
Billiga-lagenheter-i-barcelona

Billiga lägenheter i Barcelona

Ibland kan verkligen en semester vara ekonomiskt tömande, detta då det kommer med många kostnader som flyg, boende och allt som ska spenderas på mat, aktiviteter och utflykter. Det är också fallet för längre vistelser när  samma kostnader även känns över längre perioder. Det bästa sättet att komma framåt på din budget är att hitta det billigaste boendet möjligt. Med det menas inte att du behöver offra kvaliteten på ditt boende. De som har valt att hyra billiga lägenheter i Barcelona vet att resterande kostnader här gör det möjligt att leva med en begränsad budget.  Bra mat kan hittas för överkomliga priser och det finns flera aktiviteter som är gratis! Nattlivet kan också bli billigare med vår gästlista vilket gäller på de allra bästa klubbarna runt om i staden. Vi har samlat våra bästa billiga lägenheter i Barcelona så att du kan göra din vistelse oförglömlig och hålla dig inom budgeten.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Penthouse studio nära Camp Nou

Från 590€ / MÅNAD

Budget accommodation in Barcelona

Denna söta studio ligger bara 10 minuter från universitetsområdet och endast 5 från Camp Nou. Området erbjuder allt som du kan behöva i form av affärer och butiker, dessutom är området väl sammakopplat med kollektivtrafiken vilket öppnar upp för hela staden. Lägenheten är nyrenoverad och är fullt utrustad. Den är dekorerad med enkel elegans och erbjuder massor av naturligt ljus. Det kommer också med luftkonditionering, uppvärmning och en härlig balkong med utsikt över staden.

Swedish

Cheap lodging in the center of Barcelona

From 942€ / MONTH

Budget apartment in Gotico

Denna studio erbjuder utrymme, funktionalitet och mycket naturligt ljus. Dekorerad med klassiska spanska element som klinkergolv, kombinerar den också trä, beige och bruna toner för en klassisk men ändå mysig känsla. Lägenheten har även en balkong. Utrymmet är mycket vältänkt för din komfort. Beläget i Gotico, betyder att lägenheten ligger precis i hjärtat av Ciutat Vella, den historiska stadskärnan. Du kommer att ha tillgång till alla de viktigaste platserna som Boqueria, Placa Reial och mycket mer.

Swedish

Central lägenhet uthyres i hjärtat av Barcelonas gamla stad

Från 845€ / MÅNAD

Budget apartment for rent

Denna vackra lägenhet ligger 2 minuter från Plaza Catalunya och Las Ramblas gör det extremt centralt och från vilken du kommer att kunna enkelt nå alla de viktigaste sevärdheterna. Beläget på andra våningen i en charmig byggnad i Barrio Gotico, erbjuder lägenheten en yta på 45 kvadratmeter och kan husera upp till tre personer. Den består av två sovrum, varav en erbjuder en enkelsäng, ett nyrenoverat badrum, en rymligt matsal och vardagsrum med ett amerikanskt kök som är fullt utrustat. Allt du kan önska för en bekväm vistelse!

Swedish

Oavsett ditt val av boende, kommer du enkelt att kunna hitta en billig lägenhet i Barcelona som gör din vistelse inte bara billigare, men även oförglömlig, oavsett om du är här för en kortare eller längre vistelse!

Om du letar efter boende i Barcelona, då kan du kolla in Barcelona Homes erbjudanden på lägenheter. Vi erbjuder olika boenden i olika omården och prisklasser.

Boka din lägenhet idag! 

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

map2 

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top