Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Billiga lägenheter i Barcelona
Cheap Apartments in Barcelona

Billiga lägenheter i Barcelona

När det är dags att boka din semester är det många faktorer att ta hänsyn till: bra väder, en fantastisk plats och självklart billigt boende. Barcelona har allt: den katalanska huvudstaden har ett varmt medelhavs väder, långa stränder, ett oslagbart nattliv, men framför allt budgetvänliga boende lösningar. Om du letar efter självständighet, integritet, men inte vill slösa alla dina pengar, är det bästa alternativet för boende i Barcelona att hyra en av våra BILLIGA LÄGENHETER. Barcelona har OLIKA DISTRIKT som speglar olika aspekter av denna fantastiska stad; Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí. I alla dessa områden kan du hitta BILLIGA LÄGENHETER enligt dina olika behov.

Här nedan kan du hitta några fantastiska lägenheter till ett mycket bra pris.

Find your accommodation now!

STUDIO FÖR TVÅ I BARCELONA

Från 60€ / NATT

Studio for two in Barcelona

Denna anmärkningsvärda studio ligger i det lugna och rika området i staden, SARRIA SANT GERVASI. När du kommer in hittar du ett öppet utrymme inrett i skandinavisk stil med vita och bruna färger. Många tycker att en STUDIO är ett bra sätt att bo på. De två fönstren på väggarna tillåter det naturliga ljuset att komma in. Mysigt och funktionellt, detta loft ligger på ett mycket bra område och du kan enkelt nå många klubbar och restauranger.

Tillstånd: HUTB-011523

Swedish

LÄGENHET NÄRA CAMP NOU BARCELONA

Från 58€ / NATT

Apartment near Camp Nou Barcelona

Denna billiga lägenhet ligger i stadsdelen SANTS-MONTJUÏC. Du kommer att vara glad över det ljusa ljuset i denna mysiga billiga lägenhet, där modernt och vintage matchar varandra för ett snyggt och fräscht resultat. Faktum är att den här överkomliga lägenheten är helt renoverad men du kan fortfarande beundra tegelväggen som står i kontrast till det eleganta moderna huset. De två charmiga sovrummen är det perfekta stället att koppla av efter en hektisk dag av sightseeing i staden, medan det fullt utrustade köket erbjuder alla bekvämligheter du behöver för att testa på de spanska traditionerna i köket. Och om du vill njuta av Barcelonas fantastiska väder kan du ta det lugnt på balkongen.

Tillstånd : HUTB-003937

Swedish

LÄGENHET FÖR 4 PERSONER I BARCELONA

Från     59€ / NATT
Från  990€ / MÅNAD

Apartment for 4 people in Barcelona

Om du är en fyndsökare är det här en unik möjlighet. Den här billiga lägenheten ligger intill HOSPITAL DE SANT PAU, nära GRACIA OMRÅDET och Sagrada Familia. Massiva rum alla inredda med moderna och minimalistiska möbler, för som alla vet, “mindre är mer” och dessa väsentliga och funktionella husbeslag gör att gästerna njuter av utrymmet ännu mer. Denna billiga lägenhet är väldigt öppen, perfekt för en grupp vänner eller en stor familj som vill få ut det mesta av detta funktionella hus.

Tillstånd: HUTB-002560

Svedish

LÄGENHETER I BARCELONA

view more apartments swedish

map sant pau

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top