Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / De bästa shoppinggalleriorna i Barcelona
shopping 4

De bästa shoppinggalleriorna i Barcelona

Om du är en obotlig shopaholic, då är Barcelona staden för dig! Här nedan presenterar vi Barcelonas bästa shoppinggallerior. Toppkedjor som Mango, Zara, Pull&Bear, Bershka, Massimo Dutti och Zara Home är alla spanska varumärken som ägs av samma företag. I distrikten Eixample, Ciutat Vella och Gracia, kommer du kunna besöka många affärer, butiker och designmärken! Du säger det, du finner det. Det finns många konstbutiker, vintagemode, möbel-och heminredning som är bäst i El Raval.

Du kan bocka av saker från din shoppinglista under ett besök. här har vi några förslag på gallerior där de har nästan allt du letar efter! Turister, studenter eller utvandrare som planerar att stadga sig i Barcelona borde helt klart överväga att besöka dessa gallerior! Annars kan de blir ett sätt att upptäcka staden!

Här är våra topp 5 av de bästa shoppingcentrumen i Barcelona:

#1 El Corte Inglés

El_Corte_Inglés_Barcelona_Plaça_de_Catalunya_2013

El Corte Inglés shoppingcentrum är för de som är på jakt efter designerplagg. Den första våningen är full av handväskor, smink och parfymbutiker med världskända märken. Det finna flera matställen på översta plan, med en stor variation på rätterna. Det finns också ett helt plan med bara kläder för män. Turister kan få sina skattepengar återbetalda direkt efter dina köp på plan två. 

Adress: Plaça de Catalunya, 14, Barcelona
Telefon: +34 933 063 800
Email: [email protected]
Öppettider: Mån-lör 9:30-21:30

Spana in vår hemsida för att hitta den perfekta lägenhet nära Plaza de Catalunya!

 

#2 Diagonal Mar

Diagonal-Mar-illustration-1

Diagonal Mar har allt från dräkter, elektronik, internationella och lokala modekläder och heminredning. Om du precis kom till Barcelona är detta stället att införskaffa all din heminredning från. Du har allt samlat på ett ställe, så du slipper åka runt i hela staden för att leta efter prylar.Restaurangerna på övervåningen serverar schysst mat. Om du bor i närheten kan du även göra dina storhandlingar här!

Adress: Avinguda Diagonal, 3, 08019 Barcelona
Telefon: +34 935 67 76 37
Email: [email protected]
Öppettider: Mån-lör 10:00-22:00

Vill du bo i närheten? Spana då in våra lägenhet i Diagonal Mar!

 

3# Arenas de Barcelona

Contacto: Toni Vilchestonivilches@tonivilches.com629 300 963CATALONIA. SPAIN

Arenas de Barcelona är en av de bästa shoppinggalleriorna i Barcelona som öppnade under 2011. Den grundades i en gammal tjufäktningsring, efter det blev olagligt i Catalunya.  Här kan du shoppa internationella klädmärken, sminkprodukter, sportkläder, Mercadona varumärket och restauranger. Det finns även gratis wifi! Parkeringen är öppen mellan måndag och söndag.

Adress: Gran Via de les Corts Catalanes, 373 – 385, 08015 Barcelona
Telefon: +34 932 89 02 44
Email: [email protected]
Öppettider: Mån-lör 10:00-22:00

För att bo nära Arenas de Barcelona, spana in våra lägenheter i Plaza Espanya!

 

4# Maremagnum

Maremagnum_03

Maremagnum är ett shoppinggalleria lik ingen annan. Det ligger i centrum av Port Vell i Barcelona, nästan helt omringat av vatten.
En träbrygga är ett av sätten av ta sig över till gallerian. Det finns även en FC Barcelona butik i gallerian. Här kan du njuta av en helhetsupplevelse med shopping, middag och underhållning så som bio och konserter.

Adress: Moll d’Espanya, 5, 08039 Barcelona
Telefon:+ 932 25 81 00 
Öppettider: Mån-lör 10:00- 22:00

Letar du efter lägenhet i Maremagnum? Spana då in våra lägenheter i Ciutat Vella!

 

5# Gran Via 2

Gran_Via_2_shopping_mall_01

Gran Via 2  är den enda shoppinggallerian i Montjuic distriktet, nära citykärnan i Barcelona. Den har ett flertal varumärken för kvinnor, män och barn. Här kommer du kunna hitta butiker för skor, sportkläder, accessoarer, smink, heminredning, varuhus och andra specialistaffärer. Hur som helst, det saknas en elektronisk del, men det finns flera restauranger, fik och barer, där du kan njuta av trevliga luncher efter lite shopping!

Adress: Avinguda de la Granvia, 75, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telefon: +34 902 301 444
Öppettider: Mån-lör 10:00- 22:00 (commercial); Sön-tors 10:00- 13;00 Fre-lör 10:00- 15:00 (Restaurang&bio)
För alla shoppingälskare erbjuder vi underbara lägenheter i Montjuic

 

Fem av de bästa shoppingcentrumen i Barcelona:

 

VISA FLER SHOPPINGCENTRUM I BARCELONA

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top