Home / Kulturen / Sevärdheter / Camp Nou Stadion Barcelona
Visit Camp Nou

Camp Nou Stadion Barcelona

På grund av dåligt väder begav jag och min vän oss till Camp Nou, den stora fotbollsstadion i Barcelona. Han var så nervös, det var höjdpunkten på hans besök. Vi tog den blå tunnelbane till Collblanc och undrade snabbt  varför det inte var skyltat längst vägen till världens 3: e största stadium. Till slut frågade vi oss gram och hittade det.

7679b0f3355141ef9f7a39ead7bceb744044bd909e7942bc9c3c97d062b6432cb8bc4e07f9ea4c4581029675b6a1f7b8

Området var gigantiskt och det första vi gjorde var att spatsera omkring och upptäcka varje vrå, detta var extra uppskattat då det är gratis.
Vi var så entusiastiska och kunde enbart fokusera på att få komma in i Camp Nou. Vi betalade då 17 euro per person för att komma in och hämtade upp ljud guiden, vilket var ett uppskattat plus i kanten.

Turen inleddes med en kort film i 3D där du får se spelarna på planen så nära att det känns som att du själv dömer matchen. Du kan lära dig mycket om arenan och FC Barcelona, som arena har Camp Nou varit hemmet för klubben sedan dess uppkomst, 1957. Du kan besöka den plats där motståndar lagen håller till när de besöker Camp Nou, eller varför inte besöka newsrooms.

Det är en UEFA 5 stjärniga betyg stadion och har varit värd för många internationella matcher på hög nivå och UEFA Champions League-finalen. Camp Nou har också varit värd för olika musikframträdanden och andra icke-fotbollsevenemang. Artister som har uppträtt på stadion är: U2, Pink Floyd, Michael Jackson, Madonna och många fler.

Det är verkligen värt att se och enligt min mening en stor upplevelse när du besöker Barcelona. I området finns också en stor souvenir butik med alla typer av produkter som du inte ens kan föreställa sig. Du har en stor dag på Camp Nou, utan tvekan!Boende i Barcelona

Visa Fler

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sevardheter-och-museum

Boende Barcelona


Scroll To Top